Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jinak si vem 6 kabelů od toho centrálu. vždy máš 3 a 3.. jedny 3 maji jednu barvu a druhé 3 maji tu samou barvu, akorát s černým pruhem. Vem multimetr a propípej si ty 3 kabely.. po sepnutí DO se ti musí výstup sepnout mezi některými 2 kabely.. to samé bude u těch druhejch 3 ;) ve výsledku dostaneš 4 kabely... 2 z nich uzemníš (stejná barva, jeden s prouzkem, jeden bez) a ty druhé dva co ti zůstanou připojíš jeden na 620 a druhej na 621 ;)

Odesláno

kdyz on tam ma uplne jine barvy nez je na tom schematku C .... musis vychazet z toho nad tim kde je kam pripojit baterk atd... maji tam peknej zmatek jedine co ma stejne je zluta a zlutocerna ... pak ma sedej , hnedej a modrej drat ...

Odesláno

černej, červenej... napájení..

Ten kabel na kterém jsou naletované diody pod bužírkou... blinkry

a pak tam má těch 6 kabelů... 3 páry barev (např žlutá, žlutočerná nebo bílá, bíločerná)... a to musí propípat.. a bude vědět hned ;)

Odesláno

Barvy jsem dával jako příklad ;) co čína to originál ;) Já jednotky zásadně kupuji u nás.. dáš za ni 600 ale máš na ni záruku, schéma, návod, prostě vše :)

Odesláno

Pokusu jsem si užil už dost :) Když něco někomu montuji do auta, tak chci mít jistotu, že se mi to za týden nevrátí a že celej den nebudu hledat problém

Odesláno

tak jsem to zkusil jak jsi psal a došel jsem k záveru, že mimo červenýho a černýho drátu mi včechny ostatní vykazují mínus krom těch fialových, což mi způsobuje to, že at připojím jakýkoliv z nich, tak se mi auto jen zamyká ale neodemyká.navíc se musím opravit s číslama drátu v autě.nemám drát ani 620 ani 621.dám sem foto, kde to snad bude vidět

Odesláno

Proč to připojuješ na zámek? :bojim Připoj to v místě kde máš starou jednotku... tam máš 9 pin konektor..

1. plus

2. minus

5. 620

7. 621 (nebo obracene)

Tam vše zapojíš a je to..

A vyfoť tu jednotku s barvama kabelů jaké tam máš... 6 kabelů bývá jinak dlouhé... zkontroluj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...