mysiak_za Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Caute neviete ci mi budu pasovat sedacky s 3 dveraka do 5 dveroveho ??? Diky za info Citovat
marecikRC Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Budu pasovat len budes mat na nich sklapenie a posuv ako pri nastupovani do zadu. Ale inak vsetko bude hrat ako ma. Da sa to spravit aj tak ze neviem presne ci staci vytiahnut to tiahlo alebo zablokovat ten posuv. Ja som daval do mojej 5dvr.z RC a vseko v pohodicke Citovat
mysiak_za Odesláno 24. únor 2014 Autor Odesláno 24. únor 2014 Diky za info uz ich iba zohnat za normalnu cenu a ten sklop mi nevadi tak to riesit nebudem Citovat
marecikRC Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Nastavis si ich podla pozadovanej velkosti sklonu a posuvu a druhej packy sa chytat nebudes prinajhorsom ju mozes vytahnut z tade Citovat
praktik Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Ja osobne mam v 5dv sedačky z 3dv raz som ich nastavil a ok su lepšie ako pôvodne, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.