brixtr Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Čau kluci pořád mě napadaj nějaky blbiny a jelikož mám rozbité napájení na tabletu ( který budu řešit s Koblihem) tak mě napadla taková jedna věc...dneska je dost lidí co si předělávaj mobil na bezdrátové nabíjení, tak sem se chtěl zeptat zda to někdo třebas nezkoušel u tabletu.. Citovat
h4wk3y Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 no, to neni asi moc zrovna sranda udelat... Sel bych spise cestou implantace jiz funkcniho systemu(z jineho telefonu/tabletu - napada me, ze jsme videl na eBayi desticky pro Galaxy S3) do tveho tabletu... Citovat
brixtr Odesláno 13. únor 2014 Autor Odesláno 13. únor 2014 takže spíš se na to radši vykašlat co? Citovat
h4wk3y Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 asi tak... jako slo by to, ale myslim, ze to nebude nicmoc.... Kupit toto: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Charger-Charging-Pad-Receiver-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/321322653577?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item4ad0529789 A to dostat pod zadni kryt, ktery samozrejme nesmi byt kovovy... a nejak pripajet dratky od nozicek te civky treba k usb konektoru dovnitr tabletu a pripojit asi pres diodu, aby nesel proud zpetne do te civky... ale nevim, je to jen narychlo vymyslena prachsprosta teorie Citovat
brixtr Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 ta prachsprostá teorie mi to krásně rozmluvila díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.