Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ãno mam... a mam aj bez CAN BUSU (tie som kupil omylom a stale mi svietili :D aj za jazdy, takze som ich vymontoval...

ja mam ale iba v spiatocke... brzdove nemam a ani nechcem...

neblikaju mi ani nehlasia chybu... ale nemam ten typ co som dal hore do odkazu... uz nepamatam ktore presne som kupil, ale boli za cca 6eur za 2ks...

Odesláno

To je fajn cena, a co tak ze nechces aj v brzdovych??? Vacsinu ludi co poznam a menia klasiku za led tak naštopu cele auto LEDkami :Dkde sa len da a daju ich aj tam kde sa uz ani neda :D :D :D

Odesláno

Neviem čím to je... Aj parkovacky som mal dve druhy s can bus a jedny svietili po zamknuti auta až kým nevyplo BSI a teraz mám také čo idú normálne... Takže asi podľa výrobcu...

Odesláno

ak v Cine funguje to, ze ako sa vyspis, taky podavas vykon v praci, tak potom sa nedivym ze sa par jedincov asi vyhralo na svojej praci v ziarovkarni :) a odnieslo si to par kusov lediek ... a najviac doplacame nato my spotrebitelia :aut

Odesláno

nejsou tak extra silné :D ale svítí 2x tolik jak normální, i kamoš co tu teď byl, tak říkal, že mezi ledkama co viděl do parkovaček, svítí fakt hodně :)

Odesláno

Ahoj,zničeho nic mi přestalo v interieru svítit obě světla u zrcátek v slunečních clonách a všechny světýlka na čtení,vpředu i vzadu. To hlavní světlo při otvírání dveří svítí. Viděl bych to na nějakou pojistku ,víte někdo která přesně to má na svědomí,nebo co s tím ..díky :)

Odesláno

Tak jsem si na to přišel sám,měla to na starosti 5A pojistka s označením F7,zajímavý je že podle příručky nemělo fungovat osvětlení interieru vubec a ještě boční blinkry,ty ale normalně pracovali i se spalenou pojistkou... asi ta pověstná francouzká elektrika )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...