Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Tommate

Jestli bude hlava dole, tak určitě jo. Jestli uháníš výkon, tak vyleštění (slícování) sacích a výfukových kanálku je pro motor určitě zdravější cesta pro získání cenných kilowatů navíc. Motor bude mít lepší chod a nebude to na úkor životnosti.

Rada na závěr: pokud nebude vše ostatní perfektní, bude práce jen stráta času :roker

jak by řekl Bořivoj Plšek. zvláštní je to, že to je jakože \" nedodělek \" u hodně aut.

Odesláno

musíš prostě nějak improvizovat:D, ono záleží jaký tam bude přístup (k vnitřní straně toho portu), jestli tam pude vidět, nebo jestli tam dohmátneš a jak ne, tak přibrušuješ podle nějakých šablonek - prostě ty otvory musí sedět na sobě bez přesahů (včetně těsnění) - pak se to přeleští, a pak se to musí zase přesně smontovet - je to strašná piplačka:bojim - hodně štěééééstííííí:aut

Odesláno

Na GTI je největší swiňárna to šoupátko na váze vzduchu.

Jinak hlavu bych taky nesnižoval. Jakmile sáhneš na motor budeš časem neš?astnej. Někdo radil leštit svody, otevřený sání, tím pádem bys musel rozšéřit i výfuckový potrubí (někudy ty kvanta vzduchu musá ven :D) Mam taky 1,9 s katem a taky jsem ho tam vracel zpátky, ale kupoval jsem ho z nějakýho 2.5l

A s tim snížením. Já to řešil jinejma tlumičema na zadku, a na předku musíš vyměnit i pružiny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...