pato406 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 nazdarek borci a borky, shanim moznosti jak rozsirit sve audio v 406coupe o moznost poslechu CD. Je tam origos radio Clarion s displejem v palubce, ale na CD zapomeli... Mate s tim nekdo skusenosti ? cd menic Philips ze starsiho modelu 406 s mym radiem nekomunikuje nebo kdyz by se nekomu doma valelo nevyuzity radio Clarion s CD, pripadne origos menic Clarion, dejte mi prosim vedet - za rozumnou cenu bych to vzal. Nerad bych menil dizajn interieru jinym nez originalnim radiem. diky za rady Pato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Původně zaslal: pato406 nazdarek borci a borky, shanim moznosti jak rozsirit sve audio v 406coupe o moznost poslechu CD. Je tam origos radio Clarion s displejem v palubce, ale na CD zapomeli... Mate s tim nekdo skusenosti ? cd menic Philips ze starsiho modelu 406 s mym radiem nekomunikuje nebo kdyz by se nekomu doma valelo nevyuzity radio Clarion s CD, pripadne origos menic Clarion, dejte mi prosim vedet - za rozumnou cenu bych to vzal. Nerad bych menil dizajn interieru jinym nez originalnim radiem. diky za rady Pato Bohužel tě zklamu, viz článek 406 nový model musí mít tzv. Multiplex neboli digitální tok. Zkoušel jsem už hodně chander, ale bohužel tam jde jen originální Peugeot, který se dá koupit nový za cca 12tis. Ještě je možnost tam dát originální rádio Peugeot a to vyjde na 8500. to jsou jediné možnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts