Marda106 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Zdravím všechny co by my mohli poradit chci nechat zavarit kufr u mé 106tky a přemýšlím nad tím jak vymyslet otvírání kufru přemýšlel jsem o elektromagnetickym odskoku ale nevim nemam s tim žadny skušenosti není tady někdo kdo něco podobnýho dělal třeba i na jinym autě?? Nebo poradit jinou alternativu otvírání... Dik moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Jo jednoduchý. Prodává se celá sada elektromagnetu s ovládáním a nebo si to udělat jednoduše na lanko a páčku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Původně zaslal: DjBoom Jo jednoduchý. Prodává se celá sada elektromagnetu s ovládáním a nebo si to udělat jednoduše na lanko a páčku Jo dik taky jsem o tom přemejšlel že bych to udělal na lanko a pačku ve vnitř ale zkoušel jsem jen tak proste odemčit a zmačknout ten čudlik na otevřeni a pokud si nepotahl s dveřma tak se od sebe ani neodpojily takže bych potřeboval neco jako měli škodovky že když zatahneš za tu pačku tak to odskoči... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: DjBoom Jo jednoduchý. Prodává se celá sada elektromagnetu s ovládáním a nebo si to udělat jednoduše na lanko a páčku Jo dik taky jsem o tom přemejšlel že bych to udělal na lanko a pačku ve vnitř ale zkoušel jsem jen tak proste odemčit a zmačknout ten čudlik na otevřeni a pokud si nepotahl s dveřma tak se od sebe ani neodpojily takže bych potřeboval neco jako měli škodovky že když zatahneš za tu pačku tak to odskoči... Cau panove, taky me to uz napadlo,ale popravde receno, jelikoz 106ka ma mechanizmus ve vratech, tazeni bowdenu se markantne komplikuje taky EMG odskok je ideal. :cool Nejdrazsi bude stejne asi to prelakovani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Hele ja si řikal že to nebude jen tak jednoduchy u te 106tky udělat na to lanko a pačku protože už jsem nad tím přemýšlel a dokonce na autě zkoušel ruzny varianty, ale ten EMG odskok mi přišel jako nejideálnější proto jsem se taky ptal jestli s tím někdo má zkušenosti a co se týče laku ten neřešim protože stejne musím jít na lak v říjnu protože předchozí majitelka na to vyloženě sra.. a tak mam popraskanej lak na střeše a na zadních dveřích... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts