Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mam problém ted v zimnich časech mi nechyta auto.. motor se prevaluje a skyta ale nechytne i po napumpováni balonku.. nafta neteče... Auto chytlo až na druhou baterku co jsem dal do auta.. potom pri vyndaní vstřiku jsem zjistil že tečou spotřeba byla vetši cca 8l půus minus a když startuju tak čoudi a je cejtit nespalena nafta no a napadlo mě než mi zrepasuji vstřiky tak co kdybych dal provizorně z 1.8D? jelikož potřebuji jet zitra a v neděli do prace tak to chci na par dni takto vyřešit aspon mi bylo řečeno že to delaji vstriky--

Odesláno

Jak víš, že nafta neteče? Já bych to viděl spíše na žhavky, pokud převaluje a nechytí.

Jinak 8 l/100 je dost, mě to bere do sedmi max.

[upravil dne 30/1/14 17:48 od Sagic]

Odesláno

pač zkoušel vstřiky a nerozprašujou ale tečou a že bude trvat než prijdou pač je nekam posila... žhaviče všechny jsem vyndal a jsou ok... nafta nepada navic mam pruhledny hadice a ani bublina... motor se přetači a jen škyta ale pořádna snaha neni... navic když dam nabytou baterku 77ah tak dvakrat po intervalech startuju a pak je baterie vybita z vyfuku se po druhym startování čudí a smrdi z vyfuku nespálená nafta... při startovani klesne proud na 8v což mi prijde malo a baterie je nova... když je nad nulou tak ok... no na 6 l jsem najel necelych 70km a o vykonu ani nemluvě a prej to dělaji ty vstřiky... a že zatim bych tam mohl dat z 1.8D prej ale ptam se tady... a bez auta se neobejdu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...