cana78 Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 ahoj pánové, mám p206 1,4HDi r2002 a občas se mi stane, že mi zůstanou svítit přední světla (i když je páčkou vypnu). všechno se zhasne, jen předek zůstane svítit a toho si občas fakt nejde všimnou (třeba ted na parkovišti před fabrikou, kdyby nějaká slečna co šla kolem, neřekla na vrátnici, že tam svítí nějakej peugeot, tak sem odpoledne domu neodjel). ovladačem světel můžu točit jak chci a žádná změna (navíc páčky mám nový, těma to nebude, stávalo se to občas i s původníma). někdy pomůže nastartovat, zhasnout světla a je to ok, někdy můžu vyvádět co chci a jediný co pomůže, je odpojit baterku - po jejím připojení to ale zase svítí a zhasnout se mi povede až náhodně. Mám pocit, že se to stává jen když mrzne.....sice třeba 3-5x za zimu,ale jednou určitě už nenastartuju - nenapadá někoho z vás, kde může být problém? diky moc za radu Citovat
ferinko2 Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Zlepené kontakty spínacieho relé? EDIT-Ale ako som pozeral ty tam ani relé nemáš,priamo cez páčky to spína. Príloha v adobe reader [upravil dne 23/1/14 12:31 od ferinko2] phpS1DavS.pdf [upravil dne 23/1/14 21:00 od ferinko2] Citovat
pito.za Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Nie v bsi ale v bsm rozvodna jednotka pri motore.Ked ti to zostane svietit tak skus po nej pobuchat ci nezhasnu. Citovat
cana78 Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 jasně, vyzkoušim - díky moc! mě je právě divný že se to stává jen když mrzne....tak jestli kondenzát nebo tak něco.... [upravil dne 23/1/14 21:15 od cana78] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.