Guest onzik88 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Zdravím ve spolek pežoťáci, na mojí 206SW 11/2002 mi nesvítí tlačítka digitální klimatizace. Po zapnutí světel displej pohasne, ale tlačítka se nerozsvítí. Aby jste mě tu hned nekamenovali, tak jsem něco málo z témat které tu byly založeny vyčetl, ale nikde jsem nenašel konkrétní odpověd. Vzhledem k tomu, že mám mít MUX tak se tvrdí že podsvícení ovladačů klimatizace zajištují nějaké LEDky.Může tohle info někdo potvrdit nebo vyvrátit?Nedokážu si představit že budu nějak pájet celou desku s displejem klimatizace. Měl jste to někdo rozdělané, nebo to přímo řešil?Případně nějaký odkaz či návod kam mě směrovat kde se tahle problematika řešila?Jde mi o to, že pokud to rozhodím, tak abych to mohl dát rovnou dohromady a měl nachystané případné LEDky či žárovky a nezůstalo mi rozkopaný auto, jelikož to budu muset dělat venku... Díky moc za pomoc. Honza Citovat
blackeye Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 No mne nesvietila polka displeja dig. klimatizacie. Vybral som cely panel klimatizacie zo stredovej konzoly a vymenil ziarovocku. Nebola tam LED ale len ta najmensia ziarovka (myslim 1-2W). Citovat
blackeye Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 No mne nesvietila polka displeja dig. klimatizacie. Vybral som cely panel klimatizacie zo stredovej konzoly a vymenil ziarovocku. Nebola tam LED ale len ta najmensia ziarovka (myslim 1-2W). Citovat
ChouLu Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 u 206 v MUXu jsou LEDky pouze v budíkach.. panel klimy je s žárovkama... Citovat
blackeye Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Tak,tak. Naprv je potrebne zobrat prec kaplicku s palubnym pc. Jednoducho tlakom vybrat, odpojit pal. pc., ked si dobre pamatam stredovy dekel (nachadzaju sa na nom otvory pre kurenie, panel klimy a radio) je zhora pripevneny skrutkami. Nepamatam si presne, ale asi som vyberal von aj radio a nakoniec ked bol stredovy dekel dole vybral som aj panel klimy. Zo zadu mas potom obimky na ziarovky. Nic zlozite, par minut prace ale bud opatrny pri rozoberani stredoveho dekla aby si ho neurval, pomalicky jemne a mas to hotove takto som postupoval ja, mozno je aj jednoduchejsi sposob. Citovat
Guest onzik88 Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Kluci děkuju Vám moc, jak počasí dovolí tak se do toho pustím a schválně dám vědět jak jsem dopadl. Teď jen vygooglit typ té žárovky, ale myslím že bych to mohl tady na fóru dohledat... Citovat
Guest onzik88 Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Tak kluci, problém vyřešen, žárovka pod ovladačem teploty byla mrtvá. Jen bych chtěl doplnit že v celém panelu jsou 3 žárovky typu 12V 1.2W B8,5d - jde o žárovky neoddělitené od patice, takže samotná žárovka W1,2W je Vám k ničemu protože ji nevyměníte. Jinak postup demontáže je v podstatě stejný, jak popsal blackeye - tahem nahoru shodit kryt palubního pc a odpojit konektor. Následně povolit 2 torx který nahoře drží středový tunel. Ten pak drží pouze na packách, takže stačí jít po jeho obvodu a vycvaknout je opatrně ven. Já ani neodpojoval rádio, jelikož zůstalo ve středovém panelu, který jsem jenom posunul bokem aby mi nezavazel. Poté odmontovat 4x torx držící panel klimatizace, odpojit konektory a vyměnit příslušnou žárovku, postup montáže je opačný:-) Tímto chci poděkovat všem, kteří pomohli:papa Citovat
ujomarian Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 žiarovky idú oddeliť od pätice, vyskúšaj to na tých spálenych - aspoň mne išli pekne vytiahnuť a stačilo kúpiť iba tu maličku sklenenu žiarovku W1,2W [upravil dne 13.2.2014 17:49 od ujomarian] Citovat
maxim77 Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 Ahoj, pro úvod - jsem nový člen . Potřeboval by jsem poradit jak vyměnit žárovky - podsvícení manual. klimatizace. Celý panel jsem vyjmul ale bohužel se mi ty 3 žárovky nepvedlo vyjmout. Prosím napište mi jak postupovat když mam celý panel venku. Z rubové strany panelu jsou vydět pouze 3xpatice ale nejde s nimi hýbat. Díky všem. Citovat
ChouLu Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 Vem kleště.. třeba jehlové a paticí pootoč a vytáhni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.