Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky, kdepak se nachází jednotka airbagů na 307 třídvéř. r.v.2003?? ..a když tam dám dobrou, a některý bag bude vystřelený načte se to do ní jako crash, nebo po výměně za dobrý zhasne kontrolka a bude vše ok???:mrk:mrk

Odesláno

jednotka airbagu je na středovým tunelu pod plastem u řadící páky, po výměně jednotky a při špatném airbagu ti to bude hlásit závadu, po výměně kontrolka zhasne ale závada bude načtená v paměti závad a musela by se vymazat přes dia

Odesláno

divna otázka :myslim propc to chces delat ? jednoduse bag odpoj od konektoru a nelaboruj s tim jestli se něco stane nebo nestane :D pokud je bag bouchlej tak to většina lidi pozna pokud tam nejni a je tam odpor spravny hodnoty tak jednotku tim jde oblbnout ze si mysli ze tam pytel je ... vic asi nic nevymyslis ;)

Odesláno

no jo, problém mám právě na straně spolujezdce, koupili jsme auto s tím že dostalo ťukec na pravé dveře, byl v háji bag v sedačce spolujezdce,stropák se mi zdá dobrej, nebo ho někdo šíkovně namotal zpátky(?) a pás jsem venku neměl... ale na diagnostice to psalo boční a zadní(!) pytel, tak nevím..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...