czer.t Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Lidičky, kdepak se nachází jednotka airbagů na 307 třídvéř. r.v.2003?? ..a když tam dám dobrou, a některý bag bude vystřelený načte se to do ní jako crash, nebo po výměně za dobrý zhasne kontrolka a bude vše ok???:mrk Citovat
mxmen Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 jednotka airbagu je na středovým tunelu pod plastem u řadící páky, po výměně jednotky a při špatném airbagu ti to bude hlásit závadu, po výměně kontrolka zhasne ale závada bude načtená v paměti závad a musela by se vymazat přes dia Citovat
czer.t Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 takže že bych jednotku znehodnotil připojením na bouchlý bag nehrozí..... ?? Citovat
dyno Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 divna otázka propc to chces delat ? jednoduse bag odpoj od konektoru a nelaboruj s tim jestli se něco stane nebo nestane pokud je bag bouchlej tak to většina lidi pozna pokud tam nejni a je tam odpor spravny hodnoty tak jednotku tim jde oblbnout ze si mysli ze tam pytel je ... vic asi nic nevymyslis Citovat
czer.t Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 ..jo, jasně , bouchlej pytel poznám, spíš jde o předpínač pásů, mám dojem že asi nebude dobrej... Citovat
dyno Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 to poznáš taky když porovnas s druhym u spolujezdce pokud teda nejeli dva vepředu s ksandou bude zajety ocelovy lano v pyropatrone Citovat
czer.t Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 no jo, problém mám právě na straně spolujezdce, koupili jsme auto s tím že dostalo ťukec na pravé dveře, byl v háji bag v sedačce spolujezdce,stropák se mi zdá dobrej, nebo ho někdo šíkovně namotal zpátky(?) a pás jsem venku neměl... ale na diagnostice to psalo boční a zadní(!) pytel, tak nevím.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.