czer.t Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 ...tak, mám další problém: nechal jsem na manželčiný 307 udělat rozvody,přetěsnit motor, vyměnit olej a žhavičky... no a po příjezdu domů cca 15 km jakoby přestal fungovat posilovač, když má motor otáčky je vše ok, na volnoběh druhé až třetí šlápnutí na brzdu jsem bez podtlaku. Lezli jsme po hadičkách, nikde žádná netěsnost takže : žžže by vývěva v háji??? podotýkám že všechno fungovalo bez problému dokud se nevyměnil olej, takže si myslím že s tím blátem co se z motoru vypustilo to stačila těsnit a nový olej už to tak nevytěsní??? má někdo stejnou zkušenost?? hledal jsem ve foru a našel jsem cca 3 podobná vlákna ale nikdo nedal vědět jestli problém odstranil a jakým způsobem... Díky za podnětné nápady !! Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 s olejem v motoru to nemá nic, olej tam nic neutěsňuje, pokud je hadice mezi vývěvou a posilovačem OK, tak vadná vývěva nebo posilovač Citovat
Chip Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 přesně tak, jak jsi kontroloval hadičku pohledem nebo podtlakem nedávno jsem toto řešil na passatu a tam to bylo prasklou hadici před zasobníkem podtlaku. tzn. zkontrolovat jestli posilovač a vedení udrží podtlak a jestli vývěva vyvíjí doststatečný podtlak. nebo to dát do servisu:aut:myslim Citovat
czer.t Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 Hadičku jsem měl venku zkoušel jsem do ní foukat pusou...já vím,...nic moc:aut ..ale jinak byla neporušená, nicméně objevil jsem upadlou pacičku na rychlospojce co je s ní uchycená hadička na vývěvu, takže jsem ji vyměnil, všechny spoje jsem přepáskoval že se ani nehnou, ty fajfky z gumy co jsou na ventilu od egru jsem taky přepáskoval(jedna se docela volně pohybovala ) ... a zdá se že bude klid!! vývěva asi není úploně ok, už má asi něco za sebou, ale každá nětěsnost to ještě zhoršovala. Takže provoz ukáže, jesltli se fak zadařilo, držte mi palce:papa:roker:D Citovat
czer.t Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 ..tak po 2 hodinách stání brzdy fungují okamžitě po nastartování , takže asi BINGOOOO :mrk....fakt bych nevěřil že tam může být takový únik... Citovat
czer.t Odesláno 16. leden 2014 Autor Odesláno 16. leden 2014 tak jsem v pohodě!!!:roker:roker:D:D Citovat
czer.t Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 ..tak jsem se radoval předčasně, pořád byl nedostatek podtlaku...... řešil jsem to jinou vývěvou od Hugo Boss (dííííky) a při výměně jsem si všiml že mi při demontáži nevytekl žádný olej!! ...no prostě.. když mi kamarád dělal rozvody a při tom přetěsňoval ventilové víko a ten mezikus co v něm běhá vačka tak měl vývěvu dole, a když ji dával nazpátek, podařilo se mu při snaze utěsnit spoj silikonem zamáznout tu malinkatou dírku co jí má téct olej do vývěvy... čili šla nasucho...čili je asi v háji, že jo?? no a nová dává snad o polovičku větší podtlak než ta původní (dírku jsem samosebou vyčistil aprofoukl vzduchem).. zítra s tím jede manželka do práce, tak uvidím s jakou se vrátí, ale zkušební jízda byla OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.