Balu1989 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Ahojte měl bych jeden problémek na vyřešení, možná blbost, ale nevím co se děje. Při zapnutí zapalování je z motorového prostoru, jakoby na/za motorem slyšet pískání, prohledal jsem forum a nic nenašel, píská to pořád budu vděčnej za jakékoli informace díky Honza toto téma mám i v ale tam mi zatím nikdo neporadil, prosím nekamenujte mě Citovat
MirekCC Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Pokud to po chvilce přestane, tak je to žhavení , taky nám to dělá, už když otevřu dveře, tak to se spustí Citovat
Balu1989 Odesláno 11. leden 2014 Autor Odesláno 11. leden 2014 díky. já jen, že jsem ten zvuk dříve neslyšel auto mám cca rok, a když něco dělá pod kapotou, tak je to protivný Citovat
MirekCC Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Aha, tak těžko říct, já jsme přehlídl, že to dělá pořád, protože mně to pochvíli přestane.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.