Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute!

Unika mi voda z nadobky chladenia ,pozeral som aj olej a je nad

max ,takze tipujem ze je v prdeli tesnenie pod hlavou

Vie mi niekto povedat cenu a poradit nejaky servis z vlastnej skusenosti v BA alebo pobliz

Dam si asi hned vymenit aj rozvody

FAP odstraneny asi pred 2 rokmi ,neprehrieva sa !

Snad este uvediem ze olej ma normalnu konzistenciu a farbu a

ze mi nefunguje klimatizacia ale to uz od kupy asi 3 roky

Dakujem za odpovede

407 BREAK 5PTES 2.0 HDi 138 FAP BVM 6

[upravil dne 19/12/13 19:42 od staco]

Odesláno

Voda by sa ti z oleja odparila a nebol by to olej ale emulzia.Ak je olej čistý a motor sa neprehrieva,tak to tesnenie pod hlavou nebude.Voda sa môže tratiť uplne inde.Ak máš FAP tak časté nedokončené regenerácie spôsobia pribúdanie oleja - vlastne nafty v oleji.Lenže nepíšeš aký motor.:myslim

Odesláno

No takže sme múdrejší,ked si to doplnil.Mne napr uniká chladiaca kvapalina priamo zo spoja expanzky a hadice - le tam len o-kružok,ktorý sa chystám vymeniť,únik je taký,že tá voda stinhe vyschnúť a ostáva len stopa na spoji.

K pribúdani oleja asi tolko ako som už písal - FAP nemáš,ale chce to regenerovať - FAP zle odstránený v RJ.Preprogramovať RJ.

Odesláno

No dobre bodaj by si mal pravdu,ale s tym FAP neviem 2 roky nic a terazky je zle odstraneny hmm?

Daval som to na Morave - tu mi poradili -overeny servis na FAP aj so zarukou a certifikatom :roll

[upravil dne 19/12/13 20:22 od staco]

Odesláno

Iné vysvetlenie na pribúdanie oleja nie je.Vytiahni mierku a ovoňaj - bude smrdieť za naftou a bude riedky.

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...