staco Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Caute! Unika mi voda z nadobky chladenia ,pozeral som aj olej a je nad max ,takze tipujem ze je v prdeli tesnenie pod hlavou Vie mi niekto povedat cenu a poradit nejaky servis z vlastnej skusenosti v BA alebo pobliz Dam si asi hned vymenit aj rozvody FAP odstraneny asi pred 2 rokmi ,neprehrieva sa ! Snad este uvediem ze olej ma normalnu konzistenciu a farbu a ze mi nefunguje klimatizacia ale to uz od kupy asi 3 roky Dakujem za odpovede 407 BREAK 5PTES 2.0 HDi 138 FAP BVM 6 [upravil dne 19/12/13 19:42 od staco] Citovat
Balachar Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Doplň si do popisu aké máš auto, na čo jazdí a tak ... poradiť ti síce neviem, ale aspoň som ťa ušetril kritických komentárov ostatných členov :-) Citovat
ferinko2 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Voda by sa ti z oleja odparila a nebol by to olej ale emulzia.Ak je olej čistý a motor sa neprehrieva,tak to tesnenie pod hlavou nebude.Voda sa môže tratiť uplne inde.Ak máš FAP tak časté nedokončené regenerácie spôsobia pribúdanie oleja - vlastne nafty v oleji.Lenže nepíšeš aký motor. Citovat
ferinko2 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 No takže sme múdrejší,ked si to doplnil.Mne napr uniká chladiaca kvapalina priamo zo spoja expanzky a hadice - le tam len o-kružok,ktorý sa chystám vymeniť,únik je taký,že tá voda stinhe vyschnúť a ostáva len stopa na spoji. K pribúdani oleja asi tolko ako som už písal - FAP nemáš,ale chce to regenerovať - FAP zle odstránený v RJ.Preprogramovať RJ. Citovat
staco Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 No dobre bodaj by si mal pravdu,ale s tym FAP neviem 2 roky nic a terazky je zle odstraneny hmm? Daval som to na Morave - tu mi poradili -overeny servis na FAP aj so zarukou a certifikatom [upravil dne 19/12/13 20:22 od staco] Citovat
ferinko2 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Iné vysvetlenie na pribúdanie oleja nie je.Vytiahni mierku a ovoňaj - bude smrdieť za naftou a bude riedky. Citovat
staco Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 Dolial som vodu asi pred 2 mesiacmi a odvtedy to drzi ,inak som nerobil nic tak nerozumiem tomu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.