Kobra 72 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Zdar, chtěl bych se jen zeptat, mám ve svém P605 LPG AG DGi a rád bych ho vyměnil za něco modernějšího. I když... Motor má 285 tkm, tak nevím, nakolik by se to vyplatilo... Poradí mi někdo nějaký solidní systém za solidní cenu? Dík Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Oficiálně nebo načerno..... Oficiálně,starý systém vymontuje firma,která bude dávat novy systém starý se od hlásí,udělá se přestavba na novy systém a ten se zapíše do TP.... Cena od 18 000-28 000 za 4 válec.... Solidní LPG český hl propan magic 3 nebo Polsko Stát 300 do 20000 by ses mel vejít... Načerno tam dobastlis jiném systém,tzn.řídící jednotku se vstrikama a kabely.... V případě problémů pokud někdo zjistí ze to neodpovídá.....tak velký problémy..... Cena sestavy z Polska stag 300+nádrž toroid cca 9000+montáž jestli ti to někdo namontuje od 2000 vejs.... Radši bych udělal komplet generalku AG tzn.hadice,sponky,vstriky a jezdil dal než tam něco bastlit 2 systémy dohromady a ve výsledků to nebude chodit..... [upravil dne 17/12/13 13:43 od Charlie 1] Citovat
Kobra 72 Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Tak na černo určo ne, z toho bych měl docela bobany, jezdím hodně... No, asi to tak dopadne, že to nechám zrepasovat... Jen mě docela drtí, že za vstřikovač AG chtějí prý 14000 Citovat
Smudla_22 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Ahoj Tady http://www.fedorauto.cz/index.php?oid=2095238 máš všechno možný na System AG a takovou cenu co píšeš tam naštěstí nevidím Citovat
Kobra 72 Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Hmmmm, zajímavý ceny Díky Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Co chtej z yebe vytahnout prachy nic vic.. .ty mas jen jeden centralni vstrik a pak hadicku ke kazdymu valci ze...tenhle system umi ferry ma i ag diagnostiku a ten vstrikovac repasoval membranu za 0 0hovno ma to nekde ve vlakne....novy muze stat 14 000..... Citovat
Kobra 72 Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Jojo, já už i Ferrymu psal, jestli má ještě tu membránu... Zkusím se s ním spojit, jestli by si třeba někdy neudělal výlet, nebo se někde potkat... Potřeboval bych to poštelovat, no... Ani nevím, jestli na tom někdo někdy něco dělal... Já mám to auto ani ne rok, najel jsem skoro 25 tkm... A jen když jsem to koupil, tak mi měnili vnitřek vstřikovače, protože ten plyn vůbec nefungoval... Jo, mám tam jeden centrál a ty hadičky... Citovat
Smudla_22 Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Osobně bych se AGčkovýho systému nezbavoval, pokud tě vyloženě ne*re. Já mám SGi najel jsem na tom za 3 roky cca. 90.000km teď sem sice měnil membránu v reduktoru, ale jináč to šlape jak hodinky (ťuk ťuk ťuk). Pokud se nemýlím tak Ferry nady někde psal že s tím systémem co máš ty už najel 500.000Km a pořád je spokojený. Charlie má nový systém a vychytává mouchy, takže sy podle mého moc nevybereš.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 No me to chodí dobře dat gas az na vstrikovace ze jsou po 60000ko tak nevím co tam dat za vstriky.... Na sedanu je magic 3 a ten je cajk,ten se mi líbí víc.... Citovat
Kobra 72 Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 No já počítám, že bych měl asi vyměnit na jaře vstřiky, minimálně. A asi by to chtělo i zrepásnout znovu ten vstřikovač. Ale potřeboval bych to s někým projít, když to dám do servisu, tak mě ojebou... Abych věděl, co to chce a co to tak bude stát. V každým servisu si navymýšlí spoustu věcí, co musí udělat, pak je neudělají, ale nechají si to zaplatit... Nejsem technik, takže prd poznám... Citovat
Smudla_22 Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Tobě to nechodí, nebo proč to chceš repasovat? Mě na ten reduktor řekli, že ta membrána vydrží cca. 80.000Km. Záleží kolik ročně najedeš, ale repasnout to jen tak se mi zdá být docela zbytečný Citovat
Kobra 72 Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 Copak o to, chodí, ale divně Hlavně najedu dost a rád bych, aby to bylo fakt v pohodě. Nevím, kdy se naposled dělaly vstřiky, vnitřek vstřikovače jsem nechával měnit v březnu, když jsem auto kupoval. Taky nádrž je měněná, ale má platnost jen do jara 2015. A já bych přece jen rád to auto udržel při životě déle... A poštelování by nevadilo, třeba to bude mít vliv i na spotřebu... Citovat
Kobra 72 Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 Mimochodem, včera jsem natankoval plyn a přihodila se divná věc... Když jsem vyndal pistoli z hrdla, plyn mi foukal ven... Ne nějak moc, ale foukal... Zkusil jsem s tím odjet domů, cca 40 km, dojel jsem, v pohodě. A to už to potom nefoukalo... Nevíte co to je? že by třeba nečistota v uzávěru hrdla??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.