Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Prosím o pomoc. Tak jsem se dal do překladu, ale narazil jsem na problem. V příloze jsou zakroužkovaný 2 texty:

Previous destinatio/..ns

Takže tam mám napsat normálně \"Predchozi destinace\"? Nebo \"Predchozi destina/.ce\"?

A za tím Other% mám napsat další i s tím procentem a dvěma tečkami? Nebo se to může smazat?

Jinak program na který potom udělá stejné CRC jako originální soubor mám.

post-51379-14109634534696_thumb.jpg

Odesláno

programátor nejsem, ale v češtině má slovo destinace v jednotném čísle stejnej tvar jako v množném :D

takže bych to \"Previous destinatio/..ns\" napsal jako \"Predchozi destinace/..ns\" a zkusil to tam nahrát

když budeš mít jen jednu, bude to ukazovat destinace, když jich bude více, uvidíš, co to udělá. Pravděpodobně \"Predchozi destinacens\" na display

možná \"Predchozi destinace/..\", aby ti no při více předchozích destinacích nenapsalo \"Predchozi destinacece\"

ale jak píšu, nejsem programátor

Odesláno

Neměl by se ten zdroják otevřít ve správnym programu nebo převést ? mě to přijde jak pořád zakódované a tenhle formát bych určitě neupravoval..

Odesláno

A do čeho by se to mělo převést? Nebo v jakým programu? Prej by na to měly stačit hexadecimální editory. A kontrolní součet (CRC) se dá upravit podle originálu ve speciálním programu...

Odesláno

Já nevím já když překládal na pc programy tak taky byly v Hexa a vypadalo to takhle.. měl jsem na to kdysi program který to otevřel správně i s podsložkama a vším jak bylo rozdělené od naprogramování.. Nemyslím si že programátor psal takhle zdrojový kód..

Zkusím pohledat něco..

Odesláno

Našel jsem to..

Pokud jsou soubory *.exe, *.dll, *.scr, *.res Tak na ně je nejlepší Restorator 2007 (dá se sehnat v plné verzi - PM)

Hexa editory jsem našel tyto:

Hackman CZ

Hex Workshop

Hexplorer

Ultra Edit

Nemám s nima ale zkušenosti a namysli jsem měl ten restorator.. Nevím jak je to s tím RT3 jaký jsou soubory a jak se to dá upravovat.. pokud sem mimo tak sorry :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...