hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Zdravím. Prosím o pomoc. Tak jsem se dal do překladu, ale narazil jsem na problem. V příloze jsou zakroužkovaný 2 texty: Previous destinatio/..ns Takže tam mám napsat normálně \"Predchozi destinace\"? Nebo \"Predchozi destina/.ce\"? A za tím Other% mám napsat další i s tím procentem a dvěma tečkami? Nebo se to může smazat? Jinak program na který potom udělá stejné CRC jako originální soubor mám. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 To by se vážně nenašel nějakej \"programátor\"? Citovat
punkac Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 programátor nejsem, ale v češtině má slovo destinace v jednotném čísle stejnej tvar jako v množném takže bych to \"Previous destinatio/..ns\" napsal jako \"Predchozi destinace/..ns\" a zkusil to tam nahrát když budeš mít jen jednu, bude to ukazovat destinace, když jich bude více, uvidíš, co to udělá. Pravděpodobně \"Predchozi destinacens\" na display možná \"Predchozi destinace/..\", aby ti no při více předchozích destinacích nenapsalo \"Predchozi destinacece\" ale jak píšu, nejsem programátor Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 diky, vyzkusam:super Citovat
3Run Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Neměl by se ten zdroják otevřít ve správnym programu nebo převést ? mě to přijde jak pořád zakódované a tenhle formát bych určitě neupravoval.. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 A do čeho by se to mělo převést? Nebo v jakým programu? Prej by na to měly stačit hexadecimální editory. A kontrolní součet (CRC) se dá upravit podle originálu ve speciálním programu... Citovat
3Run Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Já nevím já když překládal na pc programy tak taky byly v Hexa a vypadalo to takhle.. měl jsem na to kdysi program který to otevřel správně i s podsložkama a vším jak bylo rozdělené od naprogramování.. Nemyslím si že programátor psal takhle zdrojový kód.. Zkusím pohledat něco.. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 jj...díky, zkus. To budeš hodnej Citovat
3Run Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Našel jsem to.. Pokud jsou soubory *.exe, *.dll, *.scr, *.res Tak na ně je nejlepší Restorator 2007 (dá se sehnat v plné verzi - PM) Hexa editory jsem našel tyto: Hackman CZ Hex Workshop Hexplorer Ultra Edit Nemám s nima ale zkušenosti a namysli jsem měl ten restorator.. Nevím jak je to s tím RT3 jaký jsou soubory a jak se to dá upravovat.. pokud sem mimo tak sorry Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 ja používám hexadecimální program HEXEDIT. Soubory s jazykovou databází mají příponu *.CD Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 a kde se dá sehnat ta plná verze? Citovat
3Run Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Chtěl jsem dohledat něco ohledně *cd souborů a jejich úpravy ale nic sem nenašel.. v SZ máš link na restorator 2009 Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 jj...diky...vyzkousim...jinak jsem zkousel na to CD FileView a FileViewerPro, ale umí to otevřít jen tak jako ty editory... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.