maleauto Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 zdravim,nedavno my zacala blikat,potom trvale svietit kontrolka diagnostiky motora.auto malo pri vyssich otackach obcas trhavy chod.kedze palivove cerpadlo z nadrze zacalo vydavat divne zvuky a diagnostika hlasila slaby tlak palivoveho systemu,vymenil som ho,za nove.nic sa vsak nezmenilo,az nato,ze cerpadlo bezi pekne potichu.napadlo ma odpojit lambda sondu a po jej odpojeni,kontrolka svietit prestala a auto slo ok.kupil som novu lambdu-univerzalnu,znacka bosal ale problem pretrvava.auto uz tak netrha,ale kontrolka stale poblikava.ked na volnobehu prudko zosliapnem plyn a pustim,tak zacnu kolisat otacky,tak medzi 750-1000 a auto akoby chcelo zdochnut,az poblikavaju svetla.potom sa to ustali.inac vsetko ako sviecky,filtre je pomenene.auto je p306,1.6benzin,65kw,1999 Citovat
ferinko2 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Odpoveď ako pre desiatky iných - bez diagnostiky len tápanie pokus a omyl. Citovat
maleauto Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 ved ja som bol na diagnostiku,pred vymenou cerpadla-slaby tlak palivoveho systemu,skrat na kostru,skontrolujte elektroinstalaciu Citovat
Návštěvník Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 A diag teď hlasí co, pořád to samý? Vyčisti ještě klapku a krokáč, pokud si neudělal. Citovat
maleauto Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 teraz som este nebol,jednoducho nebol cas,tu lambdu som vymenil dnes vecer.vsetko je vycistene,je vymenene aj cidlo teploty,tak ma v tom vsetkom napadol ten map ,teda snimac tlaku nasavacieho potrubia.ja len ci niekto z vas nemal podobny problem. Citovat
maleauto Odesláno 11. prosinec 2013 Autor Odesláno 11. prosinec 2013 map vycisteny-nepomohlo.rano,ked som siel do prace,bolo vsetko ok,poobede uz zacala blikat diagnostika,napada ma,ci to nemoze robit kabelaz-ale bezne dostupne konektory sa zdaju byt ok Citovat
Návštěvník Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 Jak si to vyčistil? Mě taky auto blblo, MAP jsem odmastil, vypadal čistě, tak jsem to složil, najedu 5-10km, dobrý, a pak to zase začalo, tak jsem to zase rozebral, odmastil, vyčistil, vyfoukal, zkrátka jsem to umyl líp jak sebe před večeří, a byl klid. Nakonec jsem ho stejně vyměnil, pro klidný spaní. Citovat
maleauto Odesláno 11. prosinec 2013 Autor Odesláno 11. prosinec 2013 vystriekal som ho cisticom karburatorov,dokladne Citovat
maleauto Odesláno 11. prosinec 2013 Autor Odesláno 11. prosinec 2013 este ma tak napada,ci by to nemohla robit baterka,auto startuje normalne,ale je stara,ma 8 rokov a je trosku poddimenzovana-44ah Citovat
ferinko2 Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 Keby si mal cestu cez PO tak daj vedieť cez SZ,mám diagnostiku. Citovat
maleauto Odesláno 11. prosinec 2013 Autor Odesláno 11. prosinec 2013 dik,obcas mam cestu cez presov. Citovat
maleauto Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 takze-diagnostika urobena,zavada nezistena,mozna zavada elektroinstalacie.servisak vravel,ze bud elektroinstalacia,alebo vadna riadiaca jednotka,co moze mat suvis zo samovolnym nulovanim pocitadlom dennych kilometrov.nemate niekto nejaky tip,kde sa tak najcastejsie kabelaz serie?teraz co servisak vyberal a pozeral na riadiacu jednotku,auto ide ako ma,diagnostika nesvieti.len ci to nebude nahoda... Citovat
Návštěvník Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 To je nejhorší na závadách který se projevujou jen někdy, když s tím přijedeš do servisu, tak to na 100% vždycky bude fungovat jak má, a jen co vyjedeš tak se to začne srát :-D Servisák taky nemá křišťálovou kouli aby to věděl na 100%, mě když auto dělalo podobný hovadiny, tak jsem taky dostali od tří lidí různý názory, jeden říkal čidlo teploty, druhej svíčky/rampa, a třetí palivovej filtr. Nakonec to byl MAP. Citovat
maleauto Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 pred disgnostikou sme sa boli previezt,diagnostika blikala,autom to sem tam cuklo,takze mal predstavy ako sa to prejavuje Citovat
maleauto Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 potom ako spravil diagnostiku a vybral a pozeral na riadiacu jednotku,sme sa boli znovu previezt,cca 12km,diagnostika neblikala,necukalo to,tak dufam ze to nebude nahoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.