Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked som na P309 menil brzdovy spinac, zatahovalo sa to maticou a podla zatiahnutia bola nastavena \"citlivost\", kedy zopne svetla. Teraz uz neviem, ci som tam nemal nahodou 2 matice - jedna pod a jedna nad drziakom spinaca, aby sa spinac dal posuvat voci polohe nestlaceneho brzdoveho pedalu.

Ten spinac je vypinaci - stlaceny je vypnuty, uvolneny je zopnuty. Treba ho pritiahnut viac k pedalu (ploske na vypinanie), aby sa rozopol.

Odesláno

díky,ale já se potřebuji dostat k tomu spínači,zatím tam dostanu sotva jednu ruku.Nevím co se kde musí odmontovat aby byl přístupný na seřizování ?

Odesláno

No, na 309 je tam dost zly pristup, asi ako aj na inom aute...

Ja som sa s tym tiez dost namordoval... Sedadlo vodica co najviac dozadu, myslim, ze bola aj demontaz spodnej casti palubovky a tiez som to robil jednou rukou v lahu na chrbte, hlava pod volantom pri pedaloch. :bojim Dost zle sa mi nasadzovala ta matica. Je to dost neprijemna praca - chce to trpezlivost a stale skusat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...