MatoM Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Zdravím vás som tu nový a mám problém. Mám Peugeot 206 1.1 rv. 2000 a mal som tam starý displej s hodinami. Kamos mi doniesol asi neMUX displej a chcel som ho zapojit. Zapojil som ho a po nejakom case mi prestal svietit tak som sa pokusal v tom pohrabat a spojili sa mi asi + a - Tak nastal skrat odislo mi podsvietenie palubovky cele. Hladal ktora poistka to bola a nasiel som ju pod volantom. Ale moj problém je ze od tej doby mi nejde ten palubny pc a vystrazne tlacidlo teda ked ho stlacim nic sa nedeje ma to nejaku samostatnu poistku a ak ano kde by som ju mohol najst ? Za prípadnu pomoc ĎAKUJEM [upravil dne 4/12/13 13:36 od MatoM] Citovat
MatoM Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 A este svetlo ked otvorim dvere nefunguje ludia prosim pomozte Citovat
Návštěvník Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Co se kouknout do manuálu? Tam určitě pojistky budou popsaný, která k čemu slouží. Citovat
MatoM Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 Nakoniec to bola poistka ale úplne posledná.. Naštastie to ide.. A prosím ta posles mi schému toho nemux displeja typu B ? ďakujem za radu. Citovat
ChouLu Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Schemata mam nekde doma... tam budu ale až o vikendu Citovat
MatoM Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 Ok ďakujem ale potom na mna mysli prosím a ten displej ukazuje aj spotrebu či len čas a dátum a teplotu ?? A mohol by som do toho zapojiť čidlo teploty ?? dakujem [upravil dne 4/12/13 13:40 od MatoM] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.