pepsn Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Ahoj všem, mám problém nastartovat auto, pořát jen takové kuckání a vibrace jako by tam nebyl benzín, ale ten tam je. Zjistil jsem že startovací rampou to není (koupil jsem novou) :-) Dřív se mi totiž stávalo něco podobného a vždy to bylo rampou která mi odešla. Tak jsem šel na jistotu - no dnes to rampou jak naschvál není (dopr....). Při zkoušce všech svíček proti zemi, mi při startování dvě hází jiskru a dvě ne. Přehodil jsem jak svíčky, tak kabely, ale dělá to pořád to samé. Rampa=OK, kabely od svíček=OK, svíčky=OK, relátka v motor prostoru=OK, paliv čerpadlo=OK. Tak už nevím co dál. Prosím o rady. Peugeot 605, 2.0i, 89Kw, Sri, rv.92. Myslíte že by mohla být vadná řídicí jednotka zapalování. Lze jí nějak změřit? [upravil dne 30/11/13 13:26 od pepsn] Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Vyzerá to na to. Ked ide iba do 2 a do 2 nie, hladaj tam. Citovat
pepsn Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 to mmartinkovic: zřejmě máš pravdu, jelikož jsem vše už zkontroloval. Také mne to napadlo a tak jsem se už od rána věnoval řídicí jednotce zapalování. No zjistil jsem po odmontování a rozebrání, že součástky jsou zalité gumou. Maras.. Čekala mne práce na ho... Po opatrném vyškrabáni gumy se mi objevilo několik součástek. Dva tranzistory a zřejmě dva tyristory. Vše jsem proměřil, a zjistil že pin číslo 1 není k ničemu připojen a má být spojen k plášti tyristoru úplně stejně jako pin č.6 který je taktéž napojen k plášti druhého tyristoru. Tzn. že pin č.1, který je spojen od řídicí jednotky zapalování nemohl spínat zapal cívku. Připojil jsem tedy pin č.1 na plášť tyr. ještě jednou proměřil hodnoty a zalil lepidlem z tavné pistole, namontoval na motor a startoval. Svíčky jsem mněl vyšroubované ať vidím jestli jdou, zapalují dvě a dvě, takže úspěch zapalují všechny. Bohužel auto stále nechytlo, buď tam je ještě něco nebo je zahlcené, protože dva dny jsem startoval na prázdno a toho benzínu tam šlo asi dost, další věc je že mi došla baterka. Momentálně je baterie na nabíječce a uvidí se zítra, ale i tak je divné že to nechytlo ikdyž vše funguje jak má.... Tak jsem z toho už blbej. [upravil dne 2/12/13 18:25 od pepsn] Citovat
Kobra 72 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 No jo, na uchlastaný auto bylo dobrý ho roztlačit... Jenže to bejvaly starý dobrý převody řetězem... I když, možná bych se toho nebál a zkusil do toho drcnout, na trojáčka, to by nemuselo být tak hrozný... Citovat
pepsn Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 Dnes jsem vzal baterii z nabíječky, zkontroloval vše okolo motoru a startoval. Chvili to trvalo, ale nakonec jsem úspěšně nastartoval Huráááááááááááááááá. Vše frčí jak má. Hurááááááááááááá. Jsem zase pojízdný. Citovat
Kobra 72 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Tak to teda ze srdce blahopřeju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.