Berkoff Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 hledám někoho, kdo má radost z focení, a byl by ochotný udělat pár pěkných fotek chaty Mír, dřív patřila uranovým dolům, nyní se ji říká chata povydří. Je to na webovky té chaty, hodil bych i link, ale nevím jestli to není reklama. nemohu nabídnout finanční odměnu, ale autor si může dát podpis na fotky. Asi bych dokázal dohodnout např večeři, pokud budou fotky povedený. nebo případně nocleh zdarma Berte to jako prosbu o pomoc, než jako obchodní nabídku. Ideálně někoho, kdo tam kolem bydlí. Já to mám fakt daleko Citovat
punkac Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 No nekecej, je to ta chata trošku mimo centrum Srní. Před ní je důlní vozejček a sbíječka zapíchlá v šutru? A na zdi krásný 4 vitríny se všema možnejma i nemožnejma houbama, které vypadají jak živé, ale jsou z moduritu? Tam jsem sena přelomu 1988 až 1991 každej rok učil a naučil lyžovat (teda na kopcích okolo chaty) Sorry za ale nostalgie promluvila, nejlepší pití byl toptopic za 6 Kčs a velkej 0,7 Lift za 12 Kčs a ty dydžiny tam, ach jo :papa:papa:papa Citovat
Berkoff Odesláno 26. listopad 2013 Autor Odesláno 26. listopad 2013 No, popravdě jsem tam nebyl Ale klient to vzal, a provozuje. Je to chata s bazenem, jsou tam naky hriste atd. Ale je to stale jako z 80\' let Retro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.