vasekwalenta Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 Straki je Super opravar...u nej uz jsem byl po zakoupeni auta.delal mi rozvody a fap off....napisi mu...a uvidim...a tech 175000 km je na tacho ale je to auto z bazaru a ma to nejistou historii v holandsku takze usuzuji ze ma vic ale to mi je fuk....zkusim kontaktovat jednoho clena pobliz me a necham udelat dia a dam pak skeny vysledku.... Citovat
nickyveronik Odesláno 11. březen 2019 Odesláno 11. březen 2019 Ahoj Peugeotaci. Taky jsem resil padani nafty u 2.0hdi 66kw siemens, vymenul jsem balonek a trochu se to zlepsilo, ale jakmile bylo pod 2 stupne, dlouhy starty, zavzdusnovani systemu atd. Ale nejvetsi prinos bylo vymena prepadovych hadic od vstriku. Minimalne doporucuji vymenu gumycek od prepadu. Staci odpojit jednu hadicku od prepadu a cely system se zavzdusni. Tak ze nehledat chybu pouze v balonku, ale zamerit se i na prepady a ti i v pripade, ze neprosakuji. Ale v zimnim obdobi se na gumach a gumyckach prepadu muze vyskytnout netesnost pouze v klidu a zavzdusnit se. Pokud bude nekdo chtit mam doma jeden balonek na cerpani nafty novy, pouze vyzkouseny. Necham ho za lidovych 400,- kc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.