Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Straki je Super opravar...u nej uz jsem byl po zakoupeni auta.delal mi rozvody a fap off....napisi mu...a uvidim...a tech 175000 km je na tacho ale je to auto z bazaru a ma to nejistou historii v holandsku takze usuzuji ze ma vic ale to mi je fuk....zkusim kontaktovat jednoho clena pobliz me a necham udelat dia a dam pak skeny vysledku....

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj Peugeotaci. Taky jsem resil padani nafty u 2.0hdi 66kw siemens, vymenul jsem balonek a trochu se to zlepsilo, ale jakmile bylo pod 2 stupne, dlouhy starty, zavzdusnovani systemu atd. Ale nejvetsi prinos bylo vymena prepadovych hadic od vstriku. Minimalne doporucuji vymenu gumycek od prepadu. Staci odpojit jednu hadicku od prepadu a cely system se zavzdusni.  Tak ze nehledat chybu pouze v balonku, ale zamerit se i na prepady a ti i v pripade, ze neprosakuji. Ale v zimnim obdobi se na gumach a gumyckach prepadu muze vyskytnout netesnost pouze v klidu a zavzdusnit se. 

Pokud bude nekdo chtit mam doma jeden balonek na cerpani nafty novy, pouze vyzkouseny.  Necham ho za lidovych 400,- kc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...