Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas vsetkych. Mam dost velky problem. Kupil som peugeot 508 aj kvoli komfortu cestovania na dlhe trasy. Bohuzial, neviem ci mam ten problem iba ja. Po viac ako pol hodinovej jazde pocitujem velku bolest v krizovej oblasti. Verte, pokusil som sa nastavit akukolvek polohu, nepomaha. Vsimol som si ale, ze sedadlo spolujazdca nie je tak vypukle, nakolko nema nastavitelnu bedrovu opierku. Ako to riesite vy? Resp. ako mate sedadla nastavene Vy?? Budem vdacny za akykolvek nazor. Da sa sedadlo nejako upravit? Znizit vypuklinu??

[upravil dne 17/11/13 18:56 od RastoRusk]

Odesláno

Ahoj, mě ta bederní opěrka maximálně vyhovuje. Výborné je, že se nechá nastavit jak výškově, tak i vyklenutí. Když to mám minimálně vyklenuté, tak mám záda docela propadlá do sedadla. Na krátké jízdy mám nastaveno minimální vyklenutí. Pokud jedu delší cestu, tak si většinou cestou přidávám a na konci to mám často maximálně vyklenuté. Jaká máš sedadla? Já mám normální látková.

Odesláno

No prave. Mam elektricku opierku. Problem je ten, ze v peugeote 5008 bola nulova uroven bedrovej opierky este viac rovna. CI mam minimalnu, alebo si dam viac, je to este horsie. Este keby si mohol, povedz mi prosim, v akej vyske ju mas nastavenu? Celkom dolu, alebo vyssie? Operadlo mas viac vzadu naklonene, alebo kolnejsie?

Odesláno

Bedrovú opierku (elektr.) mám v základnej polohe a vôbec ju necítim.

Obidve sedadlá sú rovnako vytvarované.

Možno, že je tam problém v nastavení a preto si ju nevieš dať do základnej polohy.

Odesláno

Bol som to teraz vyskúšať, lebo to nepoužívam. Ak to nie je vôbec \"nafúknuté\", tak v akejkoľvek výške to nie je takmer vôbec cítiť. (mal som oblečenú len košeľu)

Odesláno

Takze je to jasne. U mna je to aj v minimalnej polohe citit - t.j. ak posuniem vyssie, tak citim jasnu zmenu v zmene tavru operadla. Divne, ze to nemozem uplne znizit. Ale mozno je to sedadlom a tvoja polokoza je inac tvarovana ako moje celolatkove sedadlo.

Odesláno

RastoRusk, opěradlo mám více položené dozadu a bederní opěrku spíše níže, ale ne úplně dole. Tu bederku mám také elektrickou, ostatně asi se v 508 jiná nedělá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...