Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Zdravím všechny foráky jsem tu nový nekamenujte mě hned ale mám dotaz mám 206 žabu a houpou se otáčky byl jsem stím an diagnostice a neukazala celkem nic jen jsem se ujistil v tom že krokový moturek něco dělá ale když se odpojí tak se nezmění nic ... nevíte kde hledat další problem ? Citovat
Altman Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Motor je jaký? Jinej krokovej motorek jsi zkoušel Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 motor 1.1 44Kw motorek sem nezkoušel ale když ho odpojím nic se nezmění ani po přidání plynu ... Citovat
velkybanan Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 chce to diag a vyčíst live data při tom kdy se to děje. Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 no řeknu to jinak na diagnostice se to chovalo všechno ... zcela normálně krokááč ukazoval 66kroku cca. teplota motoru byla stejná 72stupnu co víc bych měl zkontrolvat a kouknout nás nenapadlo ... Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 snad jen ještě jeden poznatek když su otačky zvýšené ... a lezou vzhuru zařadím normálně 1čku naznačím rozjezd a hned sou otačky v klidu ... Citovat
velkybanan Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 těch čidel je tam více. OK čidlo tep. je OK pokud tam stále drží teplotu a nepadá to moc dolů krokáč cca kolem 50kroků na volnoběh,ale měl jsem i 80 před vyčištěním klapky a krokáče. Co čidlo polohy klapky,jak to se chová pokud se zvýší ot? je to jen při studeném nebo i teplém motoru? Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 popravdě tohle mechanik nekoukal ... ale nějakej ´frajer´ předemnou si stím prý co majitelka říkala hrál ... takže nevím jak na tom bude,žadnou takovou zavadu to ani nezahlasilo ... jen prostě sám motor zvedne otačky a rve to ... potom tuknes do pedalu plynu a otacky se sklidnej na cca 1100 ... Citovat
Altman Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Hmm, řešil jsem naprosto ten samej problém. Vyměň krokovej motorek za úplně novej a odpoj na chvilku baterku. Je to pěkně pitomá a otravná závada. Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 to Altman: Pomuže to nebot se zdal plně funkční a hodnoty ukazoval ... Citovat
velkybanan Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Ano ťukneš do plynu tím pohneš s potenciometrem klapky. Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 aha ... sakra ... ale kdyby to byl potenciometr tak to nenakopnu ne a neni to v klidu .. ? Citovat
Altman Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Kdyby byl špatnej potenciometr tak okamžitě po nastartování vylítnou otáčky ke 3 tisícům a tam zůstanou. Zkus si ho schválně odpojit. Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 za tepleho či studeného motoru ? Citovat
velkybanan Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 a proč ne? už jsem to řešil na jednom autě u kolegy zde z fóra sem tam mu z ničeho nic začli skákat ot na volnoběh a divně se to chovalo za jízdy. Provedli jsme měření za jizdy,kde se zrovna nic neprokázalo,ale po cc 3 min na vlnoběhu po jízdě to začlo houpat a pak jízda byla taková divná.Dle dat z diag když se vůbec nešlapalo na pedál plynu tak čidlo ukazovalo poloviční zdvih - volnoběh - poloviční zdvih - ..... po výměně vše OK,ale chce to diag a pořádně otestovat Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 co ta tom potencimetru muže být blbě dá se přenastavit ? ? nebo se musí koupit nový díl ? Citovat
ChouLu Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Potenciometr bejvá prošoupaný.. vyměnit za nový díl nicméně osobně bych to viděl spíše na krokáč.. Citovat
Squirtl Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 i když ukazoval hodnoty ? muže to být krokáč ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.