Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny foráky jsem tu nový nekamenujte mě hned :( ale mám dotaz mám 206 žabu :) a houpou se otáčky :) byl jsem stím an diagnostice :) a neukazala celkem nic jen jsem se ujistil v tom že krokový moturek něco dělá ale když se odpojí tak se nezmění nic ... nevíte kde hledat další problem ?

Odesláno

no řeknu to jinak na diagnostice se to chovalo všechno ... zcela normálně krokááč ukazoval 66kroku cca. teplota motoru byla stejná 72stupnu co víc bych měl zkontrolvat a kouknout nás nenapadlo :) ...

Odesláno

snad jen ještě jeden poznatek :) když su otačky zvýšené ... a lezou vzhuru zařadím normálně 1čku naznačím rozjezd a hned sou otačky v klidu ...

Odesláno

těch čidel je tam více.

OK čidlo tep. je OK pokud tam stále drží teplotu a nepadá to moc dolů

krokáč cca kolem 50kroků na volnoběh,ale měl jsem i 80 před vyčištěním klapky a krokáče.

Co čidlo polohy klapky,jak to se chová pokud se zvýší ot?

je to jen při studeném nebo i teplém motoru?

Odesláno

popravdě tohle mechanik nekoukal ... ale nějakej ´frajer´ předemnou si stím prý co majitelka říkala hrál ... takže nevím jak na tom bude,žadnou takovou zavadu to ani nezahlasilo ... jen prostě sám motor zvedne otačky a rve to ... potom tuknes do pedalu plynu a otacky se sklidnej na cca 1100 ...

Odesláno

a proč ne?

už jsem to řešil na jednom autě u kolegy zde z fóra sem tam mu z ničeho nic začli skákat ot na volnoběh a divně se to chovalo za jízdy.

Provedli jsme měření za jizdy,kde se zrovna nic neprokázalo,ale po cc 3 min na vlnoběhu po jízdě to začlo houpat a pak jízda byla taková divná.Dle dat z diag když se vůbec nešlapalo na pedál plynu tak čidlo ukazovalo poloviční zdvih - volnoběh - poloviční zdvih - .....

po výměně vše OK,ale chce to diag a pořádně otestovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...