Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

jsem tu poprvé a nevím zda se to tu již neřešilo. Jen se chci optat zda-li někdo neví co to může bejt

Mám Peugeota 407 SW 1,6hdi mam auto něco málo přes rok najeto je cca 230 000km Co jsem kupoval tak jsem si nechal vymenit.rozvody,vodni pumpu,sylenblock u motora a dalsi veci co jsem chtel nove. A nejakej mesic zpatky kdyz jedu tak z ničeho nic zasčne auto bejt více hlučné takové nevím jak to popsat jak kdyby poruchany subofer a daný na hlas také drnčení atd. Dělá to občas. Jinak auto je naprostp tichý. A jindy nepříjemný zvuk vydává. I když mám nízke nebo vysoké otáčky .Nevím co to může dělat. Díky moc za rady.

Odesláno

Jak často se to stává? Nezůstává po vypnutí motoru běžet větrák chlazení? Pokud ano, tak nejspíš regenerace FAP filtru.

P.S.: jinak tě vítám tady mezi námi

[upravil dne 13/11/13 23:50 od HonzaZ]

Odesláno

No jak kdy. Nedávno jsem najel najednou 400 km a vůbec nic. Dneska třeba 30 a hned po ujetých 5km. Jak kdy to je no. Ale ne tak často třeba za týden 2x někdy vícekrát a někdy vůbec a někdy pořád. no jak vypnu motor chlazení jede. Po chvilce se vypne.

Jinak díky moc za uvítání i za radu

Odesláno

Nemáš zač, opravdu to vypadá na ten FAP. Chtělo by to na origo diagnostiku a zjistit stav FAPu, častost regenerací. Při km nájezdu který uvádíš už může mít po funkčním období, pokud nebyl měněn tak určitě. Kontrolky, chybová hlášení nic?

Odesláno

No kontrolky vůbec nic nehlásí. A jestli tam byl měněn to člověk neví no :D Ale někdy to nedělá vůbec :) No na diagnostiku bych měl o víkendu jdu zapojovat USB do rádia. Tak tam musím a rovnou juknu na ten fap. Co se dívám tak se mi protáčejí panenky také pálky.

Jinak díky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...