King-Cooper Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Zdravím jsem tu poprvé a nevím zda se to tu již neřešilo. Jen se chci optat zda-li někdo neví co to může bejt Mám Peugeota 407 SW 1,6hdi mam auto něco málo přes rok najeto je cca 230 000km Co jsem kupoval tak jsem si nechal vymenit.rozvody,vodni pumpu,sylenblock u motora a dalsi veci co jsem chtel nove. A nejakej mesic zpatky kdyz jedu tak z ničeho nic zasčne auto bejt více hlučné takové nevím jak to popsat jak kdyby poruchany subofer a daný na hlas také drnčení atd. Dělá to občas. Jinak auto je naprostp tichý. A jindy nepříjemný zvuk vydává. I když mám nízke nebo vysoké otáčky .Nevím co to může dělat. Díky moc za rady. Citovat
HonzaZ Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Jak často se to stává? Nezůstává po vypnutí motoru běžet větrák chlazení? Pokud ano, tak nejspíš regenerace FAP filtru. P.S.: jinak tě vítám tady mezi námi [upravil dne 13/11/13 23:50 od HonzaZ] Citovat
King-Cooper Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 No jak kdy. Nedávno jsem najel najednou 400 km a vůbec nic. Dneska třeba 30 a hned po ujetých 5km. Jak kdy to je no. Ale ne tak často třeba za týden 2x někdy vícekrát a někdy vůbec a někdy pořád. no jak vypnu motor chlazení jede. Po chvilce se vypne. Jinak díky moc za uvítání i za radu Citovat
HonzaZ Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Nemáš zač, opravdu to vypadá na ten FAP. Chtělo by to na origo diagnostiku a zjistit stav FAPu, častost regenerací. Při km nájezdu který uvádíš už může mít po funkčním období, pokud nebyl měněn tak určitě. Kontrolky, chybová hlášení nic? Citovat
King-Cooper Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 No kontrolky vůbec nic nehlásí. A jestli tam byl měněn to člověk neví no Ale někdy to nedělá vůbec No na diagnostiku bych měl o víkendu jdu zapojovat USB do rádia. Tak tam musím a rovnou juknu na ten fap. Co se dívám tak se mi protáčejí panenky také pálky. Jinak díky moc Citovat
King-Cooper Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 Jinak jsem se někde dočetl,že ten Fap filtr jde i odstranit. Ale to nevím zda je nějak povolený nebo to nebude dělat nějakou paseku pak na technické nebo celkově. Citovat
brixtr Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Odstranit jde když to tady prohledáš tak je tu ohledně toho celý tema (SERVIS-NEJ témata) Jinak vítej v klubu Citovat
HonzaZ Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Zkus hledání, je tady toho o odstranění FAPu mraky. Hlavně aby ta dia byla origo Peugeot Planet nebo Diagbox. Citovat
King-Cooper Odesláno 14. listopad 2013 Autor Odesláno 14. listopad 2013 Díky jak bude čas projedu to tu. No jdu ke kámošovi co dělal v Peugoetu a už jsem tam byl na diagnostice párkrát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.