Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s teplotou motoru (chladící kapaliny). Nejdřív se to skoro neohřálo a když jsem zapnul topení tak šla teplota hned dolů, ale topilo to dobře. Logicky jsem vyměnil termostat. Nejdřív jsem udělal blbost a dal Starline, což bylo ještě horší než původní. Teď mám Whaler (88 st.), auto se ohřívá dobře, dobře topí ale teplota mi během jízdy pořád cestuje mezi 80-90.

Odesláno

Zdravím, mam tiež problem s teplotou motora, počas jazdy stále mám medzi 70-80 stupňov, menil som termostat, snímač teploty aj chladič lebo začal tiecť, keď stojím na mieste tak teplota stúpne na cca 100 a zapne chladič tak klesne na 90 a tak dookola, či to tak ma byť tak to neviem, ale štve ma najviac ta teplota počas jazdy, servisák čo mi menil chladič hovoril, že ta teplota medzi 70-80 je v poriadku, ale ja si myslím že nie....inác mam 306 break 1,6 72kw r.v. 2000

Odesláno

Vyplati se pouzivat hledani, teplota motoru u 306 1,4 / 1,6 se tu resila uz X krat ...

Odesláno

Wahler by mel propoustet pri 89 stupnich, jedna sahara se pousti pri 97 stupnich, druha se prida pri 107 stupnich ... Jsem si ted vzpomnel. Jinak nekde v Servis>Udelej si sam je analyza tusim od clena miroja :papa

Odesláno

Cital som toto od clena miroja, cez toto som si poriesil prehrievanie, ale mne vady, ze mam stale nizku teplotu a neviem kde moze byt problemy ci jie je vadny termostat aj ked je novy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...