3Run Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Ahoj, Chci se jen tak pozeptat třeba už jste to někdo dělal.. Mám ve své 307 ovladače oken (komplet ten panel) celej doškrábanej podřenej a tak.. nalepil sem tam karbonovou folii ale je to hrozný.. Myslíte si že když to obrousím a nalakuju lesklým černým lakem že by to mohlo vypadat k světu ? + případně pak ještě bezbarvý lak.. Nemáte nějaký finty jestli se to pak ještě nějak rozlešťuje pro lepší efekt ? Citovat
wooody Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Nevim jak u 307 ale znam par lidi co to nalakovaly klavirni cernou a vypada to fakt slusne Citovat
3Run Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 Nějak takto.. Koupil jsem ebenově černou matnou akorát sem měl ku*evskej problém sundat přepínač na štelování zrcátek.. První ovladač spolujezdce už schne a začíná se vybarvovat dost pěkně.. nejhorší na tom bylo oškrábat a obrousit tu \"pogumovanou\" vrstvu co tam je od výroby.. K tomu jeho interieru ta barva je fakt pěkná ale podle mě se tam nehodí, kdyby měl bílou kůži na palubce tak by to tam sedlo perfektně ale né do tmavýho.. to zatím nechávám na \"tovární\" struktuře imitace dřeva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.