Cthulhu Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 dotazek: Plovak v nadrzi u benzinovy 1.8 74kW je rozdil mezi novym a starym modelem? namontoval jsem do staryho novy budiky s displejem a pri prazdny nadrzi mi sice sviti rezerva, ale rucicka je na zacatku cervenyho policka... nejde az dolu... zkousel jsem trochu ladit plovak ale nic moc jsem nedocilil.. Faceliftovej model uz ma plovak jako celek s cerpadlem, nebo je taky takhle pekne oddelenej??? Citovat
Tomasino Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Zdarecd, já mám face a plovák mám kombinovanej s čerpadlem, ale pokud mohu poradit a snad mě nikdo za to neukamenuje, tak rozdělej budíky a pootoč trochu ručičku zpět, tak aby ti to sedělo a je po problému, tedy pokud ti celkově bude ukazovat správně. Citovat
Cthulhu Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 jj uz jsem to taky zjistil, no face ma brzdenou rucicku a starej ma zase brzdenej plovak.. takze budu muset z nej tu brzdu zlikvidovat a nejak naohejbat aby sel az ke kraji a pak to doladim jeste na ty rucicce no... bude to laborace, ale nic s cim bych si neporadil :-) Citovat
Cthulhu Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 takze oprava - uprava se zdarila, zrusil jsem na plovaku tu brzdu (jednoduse otevrit tu nadobu s tim prusvitnym kentusem, vylejt ho a odstranit ten hreben co je na rameni plovaku a uz to ukazuje od kraje ke kraji :-) takze ok... Delal vubec nekdo tady vymenu starych budiku za novy?.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.