Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ARGENT_Peugeot 407 SW 2.0

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vás všechny :)

Dopředu bych chtěl říct, že toto auto se již na foru ukázalo, jelikož došlo k jistým neschodám, tak po domluvě s adminem mám povoleno založení nového témata.

Chtěl bych Vám představit svojí 407-ku , mého Argenta :) , ( francouzsky stříbro )

Jedná se o Peugeot 407 SW, vyrobeno 06.2007 v Paříži s motorizací 2.0 HDi 100 kw ,momentálně mám najeto 204 000 km

Nechal jsem si ho 22.5.2013 přitáhnout z Itálie, takže na našich cestách ho celkem i lituji. Přivezeno bylo na povalu od známého automechanika, takže zkontrolovaný stav kilometrů i celkový stav auta, který byl popisován v inzerátu seděl.

Spotřeba: podle TP -> 7,9/5.0/6.0 , aktuálně na cca 3000 ujetých km je spotřeba 5,9 km , nejsem na silnici ani šnek ani závodní jezdec nedělá mi problém jéct za aktuální spotřebu 18 L/100km ale i za 4 L/100km když se kochám s lehkou nohou, celkově na tak mohutné auto ( v TP 1635 kg ) mi přijde spotřeba krásná, koupit si to s motorizací 1.6 Hdi tak se asi budu proklínat dlouho :)

Výbava obsahuje 7 airbagů,dvouzonová automatická klimatizace,Rádio RD4 s CD/MP3,Palubní počítač,Systém ESP,Variabilní posilovač řízení,podélné střešní nosiče,výklopné zadní okno se zatmaveným sklem ( odpojené otvírání ,, pod stěračem ,, ) Elektrické ovládání zadních oken,Elektricky sklopná vnější zrcátka,Dešťový senzor stěračů,Velurové koberečky,Elektricky stavitelné sedadla ,panoramatická střecha, 17“hliníková kola,Parkovací asistent vzadu,Vyhřívání sedadel vpředu, Polokožené čalounění Zino,Elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko.

Co se výbavy týče, chybí mi tam tempomat, ale nejvíce co mi chybí vy výbavě je palubní display, jinak jsem s autem maximálně spokojen.

Jelikož jsem mladej vynalézavej typ člověka, mám v plánu na autě postupně dělat změny, ale radši se předem zeptám Vás již s autem více srostlých, než abych udělal nějakou tu hloupost. :aut

Snad se toto téma stane pro Vás přínosem a né náběhem na infarkt :D

P.S cokoliv by Vás zajímalo ohledně mého auta a jeho změn, napište mi do zpráv a v brzké době obdržíte odpověď. :)

S pozdravem Argent :)

Průběžné změny:

1) 06/2013 Nástřik brzd na červeno + nátěr šroubů

2) 07/2013 Výměna předních origo žárovek ( H1 a H7 ) za OSRAM Night Breaker 90% Plus H7 a OSRAM Night Breaker 90% Plus H1 ( Opravdu znatelně větší svítivost oproti původním )

Průběžné opravy:

post-51347-14109634014327_thumb.jpg

[upravil dne 4/11/13 14:22 od Peugeot 407 Cz/Sk]

[upravil dne 4/11/13 14:23 od Peugeot 407 Cz/Sk]

post-51347-14109634014857_thumb.jpg

Odesláno

Jako první změnu na autě bylo nástřik ,, brzd ,, červenou barvou, ošetření šroubů odrezením a nátěrem kovářské barvy + silné odmaštění/umytí hliníkových kol.

Použito bylo: Základová barva teplovzdorná: SARATOGA - Teplovzdorná barva ve spreji do +800°C hliníková - 200 ml

Lak: Foliatec barva na brzdiče - červená

Barva na šrouby: Alkyton CombiColor kovářská černá 1l ( stačí menší )

Na čištění: Velvana Arva Autocleaner oplachová + ředidlo syntetické 6006

Ke krytí částí co by neměli být znečištěné barvou jsem obalil obyč alobalem a větší části potravinářskou folií, noviny a jejich oblepování mi přišlo strašně komplikované, ale je to na každým jak si poradí.

post-51347-14109634013782_thumb.jpg

post-51347-14109634014095_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...