Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tie Style 05 na Marovej 407-me vyzerajú nenormálne ... vcera som to mohol vidiet na vlastne oci, az som sa pri aute musel nachvilu pristavit :-) ... ticho som závidel, ked som to porovnal so svojimi zimnymi 16 ... a tie faceliftové nárazníky :-) Fakt krásne auto.

VT13... na parkovisku pri obradnej sieni ... asi si bol zapisovat tie disky :D

[upravil dne 14/11/13 10:33 od Balachar]

Odesláno

ja som mal brat z kosic cosmosi za500e z novymi pneu a den pred kupov som nasiel tieto na bazosi hned som volal a na druhy den boli doma,Bol tam mensi problem chybala mi jedna stredova kritka ktoru uz som kupil v peugeote za 3,60e a jedna michelinka bola seknuta o obrubnik ale tu som uz tiez zohnal v strede nad bodrogom na jednom vrakaci 2013 7mm. za 50e.Dohromadi mato vyslo tak cca 300e aj z cestou

Odesláno

Tak to si kupil fakt paradne ... novsi model diskov a za lepsiu cenu a pritom nie po znamosti ale na inzerat ... no nic, treba hladat :D Ja by som chcel v lete predat svoje cosmosi a dat tam bud ine 17\" a chcel som tak ako mas ty, ale tak rovnaki chodit nebudeme:D alebo som zvazoval aj 18, len co s tymi nasimi cestami ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...