brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 čauky kluci hele mam takovej menši problem...jaksi my přestaly jít stěrače na my 406tce..pačka je v poho když s ni pohnu abych je spustil tak slyšim ze předku jako by se protačel ten moturek e stěrače se ani nehnou...nevíte někd co stím? už se to tu několikrat řešilo jak sem koukal ale o tom že je moturek slyšet sem nic neviděl... Citovat
ferinko2 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 ...otvor kapotu pusť stierače a uvidíš Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 pravě to jsem udělal a stěrače se ani nehnou jen je slyšet ten moturek co je pohaní jak vrčí Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Nemáš vypadla táhla z moturku,moturek se točí ta hridelka jak na ni jsou pridelana táhla? Citovat
ferinko2 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 pravě to jsem udělal a stěrače se ani nehnou jen je slyšet ten moturek co je pohaní jak vrčí Nepozeraj na stierače,ale na mechanizmus čo ich poháňa Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 jo takhle sem to blbě pochopil...ten sice přede ae nehejbe se.. takže asi moturek na vyměnu co Citovat
ferinko2 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Naprv odpoj tiahla a skus či idu stierače volne,či sa motorček točí ak sú odpojené...najskor budú zaseknuté v ložiskách Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 pravě sem volal kamošovi co měl 406 pujčenou a asi ho zabiju...sem pořidil novy raminka a prej mi je chtěl na olatku vyměnit ae je to kokot a dělal to za běhu auta a prej se mu spustily tak chytl za stěrač aby mu neujižděl...takže už vim proč nejdou... Citovat
ferinko2 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 ...teraz sa to pretáča na hriadeľkách.... Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 no zabiju ho až potom...abych se přiznal nikdy jsem tohle venku neměl..dá se to opravit nebo to musim cely vyměnit? Citovat
ferinko2 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Celé meniť určite nie....a čo a ako opraviť uvidíš,ešte nevieš čo tomu je.....možno bude stačiť pritianuť na konuse...ak tam nie je náhodou niečo odtrhnuté....ťažko takto radiť....náradie do ruky a uvidíš Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 dobře ferinko dneska se k tomu nedostanu ale hned zitra (snad nebude pršet to dostanu ven a dam vědět jak to dopadlo... a díky moc za radu strašně si mi pomoh Citovat
elton Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 brixtr, ty to nevíš, auta a holky se nepůjčují a tak to dopadá Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 brixtr, ty to nevíš, auta a holky se nepůjčují a tak to dopadá vím ale tak natankoval mi tam 20 litru navic prej aby se neřeklo ae za tohle ho zabiju (nejdřív my to pomuže rozebrat) ae tak ma to jednu výhodu..na tomhle autě se učím by se dalo řict tak to budu mit za chvíli prolezly šroubek od šroubku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.