Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čauky kluci hele mam takovej menši problem...jaksi my přestaly jít stěrače na my 406tce..pačka je v poho když s ni pohnu abych je spustil tak slyšim ze předku jako by se protačel ten moturek e stěrače se ani nehnou...nevíte někd co stím?

už se to tu několikrat řešilo jak sem koukal ale o tom že je moturek slyšet sem nic neviděl...

Odesláno
pravě to jsem udělal a stěrače se ani nehnou jen je slyšet ten moturek co je pohaní jak vrčí

Nepozeraj na stierače,ale na mechanizmus čo ich poháňa

Odesláno

Naprv odpoj tiahla a skus či idu stierače volne,či sa motorček točí ak sú odpojené...najskor budú zaseknuté v ložiskách

Odesláno

pravě sem volal kamošovi co měl 406 pujčenou a asi ho zabiju...sem pořidil novy raminka a prej mi je chtěl na olatku vyměnit ae je to kokot a dělal to za běhu auta a prej se mu spustily tak chytl za stěrač aby mu neujižděl...takže už vim proč nejdou...:bacha

Odesláno

Celé meniť určite nie....a čo a ako opraviť uvidíš,ešte nevieš čo tomu je.....možno bude stačiť pritianuť na konuse...ak tam nie je náhodou niečo odtrhnuté....ťažko takto radiť....náradie do ruky a uvidíš

Odesláno

dobře ferinko dneska se k tomu nedostanu ale hned zitra (snad nebude pršet to dostanu ven a dam vědět jak to dopadlo... a díky moc za radu strašně si mi pomoh :)

Odesláno
brixtr, ty to nevíš, auta a holky se nepůjčují:roker:D a tak to dopadá:(

vím ale tak natankoval mi tam 20 litru navic prej aby se neřeklo ae za tohle ho zabiju (nejdřív my to pomuže rozebrat) :D

ae tak ma to jednu výhodu..na tomhle autě se učím by se dalo řict tak to budu mit za chvíli prolezly šroubek od šroubku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...