rhinos Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 tak se mi dnes stala takova vec;) uz delsi dobu mi to pri dobrzdovani nebo rozjizdeni a otaceni pri rozezdech jakoby kovove krupalo v naprave. V pondeli jsem to planoval odvest kamaradovi do servisu ale budu muset vyrazit uz zitra. Dnes mi totiz pri otaceni pri rozjezdu krupalo znatelne vice a od te doby jakoby byla rozhozena geometrie. Kdyz chci jet rovne tak mam volant vyrazne stocenej doleva. Celkove mam dojem ze auto reaguje dost citlive na nerovnosti a nemam uplne dobrej pocit ze stability auta. Obcas se podle me bezduvodne rozsviti ESP. Zbezne jsem to obhlidl a zepredu pod motorem mam akorat povolenej spodni kryt motoru. A zezadu postuju dve fotky. Diky za kazdy napad at vim na co se mam pripravit. Citovat
Dančák Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 To se mi zdá, nebo tu pravou pneu oproti levý máš tak sjetou? Citovat
Guest servisman Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Na tý pravý nevisí tam něco ?? Citovat
rhinos Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 ta mene sjeta je rezerva.Tu jsem menil po defektu na dalnici.Praveze na te leve chybi krytka nebo co to je? Porovnaval jsem to s druhou P407SW co ma manzelka Citovat
Dančák Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Jo, to co tam chybí je pouze plastová krytka šroubu uchycení tlumiče Citovat
rhinos Odesláno 2. listopad 2013 Autor Odesláno 2. listopad 2013 Tak jsem to ve ctvrtek odvezl do servisu a zatim nic nevim. Ale kdyz jsem to vezl zacala svitit chyba esp,plavalo to Citovat
rhinos Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 tak uz je zase doma. Vzadu mam nove kulove cepy a bohuzel se pri demontazi pry rozpadli kotouce.Ty teda uz byly hodne jete a mel jsem je v planu vymenit. Cela sranda me prisla na 10 000;) Citovat
Guest servisman Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Co se dá dělat hlavně že je opraveno a auto může opět jezdit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.