Cthulhu Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 koncem tohoto léta jsem si proste musel splnit sen :-) Citovat
Cthulhu Odesláno 27. říjen 2013 Autor Odesláno 27. říjen 2013 [upravil dne 27/10/13 12:02 od Cthulhu] Citovat
Kennbell Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Cau, Vitej s Cabriem. Povez nam onem trosku vice. Casto jsem nanej koukal v inzerci ale moc me nenadchlo tak jsem sahl po jinem cabriu. Jaky to mas rok vyroby ? Vsecko napovida ze to mas old model ale mas tam budiky z new modelu Citovat
Cthulhu Odesláno 27. říjen 2013 Autor Odesláno 27. říjen 2013 budiky jsem si tam pred 14dnema namontoval.. ja proste nemam rad mechanicky pocitadlo :-) jinak je to 96, bourany to bylo snad ze vsech stran, spraveny je to celkem pekne.... jede to az na vibrace od poloosy celkem obstojne, ted jsem udelal rozvody protoze je sice nekdo asi menil nedavno, ale remen byl vytahanej... mel asi tri cm pruves...(nekecam:-)) a kladka docela rachtala.. predek postupne prestavim na facelift... jinak je to proste splnenej sen.. jsem z nej unesenej, Cabrio jsem hubou kupoval asi 4 roky :-)) Citovat
Cthulhu Odesláno 8. březen 2014 Autor Odesláno 8. březen 2014 Tak dneska mam za sebou uspesnej facelift na 2001 :-) jinak čelo.. brejle.. mi tam šlo pěkně blbě.. musel jsem upravit ty prepazky v mistech pro blikace.... a pak tam uz slo v pohode.. kdopak mate za sebou prestavbu? jak Vám tam šlo faceliftovy čelo??? :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.