olgojc Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Ahoj, chci se zeptat na váš názor. Při jízdě se mi ozývá klepání z obou předních dveří. Předpokládám, že je to tím protikusem zámku, který je na sloupku a má na sobě takový ten plastový váleček. Ten plast je v jedné polovině vydřený. Zkusil jsem s ním pohnout a přitáhnout dveře, ale pomohlo to jen trochu. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 čau a neklepe něco jinýho?zkus to olepit izolačkou a uvidíš...... kolik chceš za toho scenica?to LPG jsi tam nechal montovat ty?systém?dík Citovat
olgojc Odesláno 24. říjen 2013 Autor Odesláno 24. říjen 2013 Ahoj, Scenic je prodanej. Jezdí někde u Ostravy. Omlouvám se, zapomněl jsem to v podpisu změnit. Zkusím to zítra olepit. Ale když otevřu za jizdy dveře, tak to přestane. [upravil dne 24/10/13 20:47 od olgojc] Citovat
olgojc Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 Tak jsem to zkusil zalepit a je to skoro ideál. Takže asi koupím nový protikusy. Jeden stojí 380 Kč, tak to není tak hrozný. Citovat
Lubos91 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 mne to isté robia kufrové dvere tiež je ten plastový valček zničený Viete mi niekto povedať ako sa ten diel presne volá alebo nejaké číslo alebo čo? [Edited on 26/10/13 13:30 by Lubos91] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.