soundlovers Odesláno 22. říjen 2013 Odesláno 22. říjen 2013 Po výměně spojky a namontování převodovky mi nejde dát na páku konec lanka. Lanko je samonastavitelné, asi je kratší když byla původní spojka už sjetá. Je nějaký figl jak lanko donutit aby ho samoštel pustil a aby se dalo zaháknout do páky? Nebo se musí vyměnit celé lanko? Páka samozřejmě funguje když zapáčim kulatinou tak se dostanu do krajní polohy ale lanko se nedá zaháknout.....díky... Citovat
Kame Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Skus s nim trocha poklepat. Mal som tento problem aj na. Oo tom sa to povolilo. Cize poklepat, zatriast a dufat :-) Citovat
soundlovers Odesláno 24. říjen 2013 Autor Odesláno 24. říjen 2013 zkusim ....pro jistotu jsem objednal jiz nové... je nějaké úskalí při montáži nového? Nekdo psal že je tam nějaká platová pojistka, která se až po montáži sundá, kvůli tomu aby se lanko samoštelem nezkrátilo:) díky moc Citovat
Ratchet Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Ahoj mám taky dotaz zkrs samoštel. ... Spojka mi zabírá až uplně nahoře, dávno jsem si na to zvykl, ale v kopci to není zrovna idealní. Mohu se tedy zeptat kde se ten samoštel nachází? že bych ho také zkusil poklepat díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.