trollik Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Tak jsem zprovoznil auto,ale ted mi zacal blbnout volnobeh.Po zahrati na nizke otacky to nejde pravidelne.Studenej motor slape ok.Ma tak 1200ot,ale jak to klesne po ohrati,tak je to spatny.Pri jizde mirne zahratyho auta to skube sem tam,1-2x nez se to ohreje.Jakoby to nepalilo a nebo nesel benzin o valcu.Ze by to bylo kabelama?svickama?hlavickou rozdelovace?palcem rozdelovace?Nebo neco jineho?...Svicky jsem kontroloval.Vsechny byly okolo elektrod pekne bile,vypalene.A nebo ze by snimac skrtici klapky ???????? Citovat
trollik Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 Jeste me napadlo!nemohla by to bejt vaha vzduchu?Ono totiz,jak prselo,tak tam trochu nateklo do motoru pri otevreni kapoty. Citovat
Swallow Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Měl jsem podobný problém, vyměnil jsem kdeco, přišel jsem i na to, že předchozí majitel měl vadné těsnění pod hlavou a vyřešil to tím, že nalil do chlazení nějakej fujtajbl a ono to 2 roky drželo, no a nakonec to byla váha vzduchu.Oprava celkem za \"pár\" peněz. Citovat
trollik Odesláno 26. srpen 2005 Autor Odesláno 26. srpen 2005 tak hruza.Menil jsem svicky a kabely a furt podobny.Jediny co jsem objevil,byla vypadla hadicka za skrtici klapkou.Tu jsem pripojil a zlepsilo se to,ale ne uplne.takze jsem vypozoroval tohle.Pri Pridani otacek a naslenem pusteni plynoveho pedalu,mi to kdysi skocilo na volnobezne a bezelo.Vcera jsme si to pozoroval u motoru.Pridam a pustim a motor zacne kuckat a jit na 3-2valce.Po 10s se to ustali a zacne jit normalne a sem tam vynecha.To neni podle me ve svickach,ani kabelech a ani vicku rozdelovace.Vcera jsem tedy poopravil Vahu vzuchu.Chodi pacicka na jine draze,tak snad tohle bude ok.Jo!!!!!!!Jeste sem pozoroval,ze kdyz to kuckalo,tak jsem si vahu oddelal a pri tom skubani motoru,tak tam ta rucka litala sem tam 2-3mm.Kdyz se beh motoru ustalil,tak byla v klidu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.