16tominox16 Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Hoj... striekal niekto kolesa plastidipom? ak hej pls kolko plechoviek cca treba na 4 el 16ky? ....????diky Citovat
Grew Odesláno 22. říjen 2013 Odesláno 22. říjen 2013 Cau sice neodpovim primo na otazku, ale dam mozna namet k zamysleni. Kamarad, co se v tom trochu pohybuje mi rikal, ze PlatiDip je super, ale rozhodne by si na kola PlastiDip nedaval a kdyz uz, tak jen v cerne barve, protoze jak se s autem brzdi, odletava s brzdovych desticek docela horky prach, ktery se do PlatiDipu zazere, nejde z nej dolu, protoze je zataven a po mensi ci vetsi dobe to zacne vypadat pekne blbe a PlastiDip je zraly na strhnuti. Nerikam, ze to je 100% pravda, ale rozhodne si to over. Citovat
Voighta Odesláno 22. říjen 2013 Odesláno 22. říjen 2013 Já sem dával 17\" kola z bílý na černou matnou a spotřeboval sem 3 spreje. Citovat
16tominox16 Odesláno 22. říjen 2013 Autor Odesláno 22. říjen 2013 fuha diky hoši.... moc ste mi pomohli ... ale to brzdenie hmhm musim si to poriadne premyslet este asi dam normalny lak na kola Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.