Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak vymenit tahla řazení

Recommended Posts

Odesláno

Vymenoval uz nekdo tahla razeni na P 306? Odkud je to nejlepe dosazitelne? Da se to vymenit zvrchu? Nebo je nutne lezt pod auto?

Díky za odpoved

Guest servisman
Odesláno

Asi nej je to dělat na rampě ,tedy přístup zespodu. Máš přehled .

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

U 406 2.0 hdi 66 kw byli taky táhla. Měnil jsem to delší, covede od tyče na řazení k převodovce. Dostal jsem se tam rukou okolo sání k turbu. Je tam celkem místo, a když tam stčíš ruku po loket tak tam dosáhneš. U 306 by to mohlo bejt podobný (jestli se teda jedná o stejnej motor)

Jestli bdueš měnit obě, tak určitě zespodu jak píše servisman. I tu jednu byla celkem dřina vycvaknout,

Guest servisman
Odesláno

306 není 406 :) vycvaknout jedině asi sikovkama , nehledě když ti něco spadne dolů tak stejně lezeš pod auto ;) stačily by nájezdy a máš to

Odesláno

Ahoj. Pod maly klb pasuje kluc 10 a pod velky 13. Len zapacit a vycvaknut, novy zvnutra premazat vazelinkou co nevyteka a iba nacvaknut. Robil som zvrchu, na 1.4.

Odesláno

Je to 2.0 HDi 66kw, takže bych řekl, že to bude podobne jak pise Chozeluizskuner, no potrebuju vymenit hlavne to dlouhe tahlo, jeden kloub na nem uz vrze v te gume a vypada, ze se brzo rozpadne. Nicmene koupil jsem vsechny 3 tahla, tak je vymenim vsechny naraz.

K te vazeline? Jakou pouzit? Mam Mogual A4, da se pozit takto? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...