levik30 Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 zdravim vas vsetkych..vlastnym vozidlo peugeot 407 2.0 hdi,rok 2004. v poslednej dobe mi vypisuje nie casto abs a esp nefunguje...zahadou je to ze napetie na baterii v aute je 14v a v interieri alebo na kluci je len 11.5v...poradte prosim kde mam hladat chybu..je to napetie vo v interieri a v kluci v poriadku? Citovat
mmartinkovic Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Problem moze byt pri relatkach, kontaktoch, poistkach a tak. Tazko presne povedat. Skus zmerat na viacerych miestach. napr zasuvky, lampičky svetla a pod. Citovat
levik30 Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 ok skusim pozriet...len ma zaujima ci ma byt to napetie v interieri 11.5V a na baterii 14V? Citovat
mmartinkovic Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Teoreticky by malo byt nad 12V aj v interieri. Ale tazko je hovorit, to zalezi na okolnostiach, ake su odbery, zataze, co je vsetko pustene a pod. Uz samo ked nastartujes auto a merias by malo mat okolo 14 V +- 1V priblizne. Zapnes svetla hlavne a uz mas pokles o nejake desatiny. Nepreblikava kontrolka dobijania ? Pocas jazdy, alebo pri spusteni napr. svetla, stierace, brzda a podobne. Moze sa porucat regulator na alternatore. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.