musak.p Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Čau, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s plastovou šablonou budíků se změnou barvy podsvícení http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/budiky-plastove/peugeot/peugeot-307-210km-7000ot-verze-3-budiky-id:4071.eshop jde o to, že nevím zda má peugeot 307 1.6 16v hatchback r.v. 2002 bílé žárovky v originálu a barevnou folii na přístrojovce a nebo zda jsou žárovky rovnou oranžové. V obchodě tuto informaci nemají, takže i když píšou, že je to se změnou barvy jedním dechem napsali, že záleží na barvě žárovek. Nechce se mi totiž moc přepájet originál osvětlení na nové. A jelikož bych rád modré osvětlení nerad bych aby ve výsledku vznikla zelená smícháním folie a žlutých nebo oranžových žárovek. Dík moc za jakoukoli radu Citovat
Guest servisman Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Kdyby jsi přečetl v odkaze to dole Podrobný návod na montáž ,tak je ti jasno . Musíš sundat tu samolepku kde je oranžový podklad a nalepit pak tu co koupíš Citovat
musak.p Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 To je sice pravda, ale zde se nejedná o samolepku, ale o zcela novou plastovou desku, kterou se nahradí originální. Ptal jsem se přímo v obchodu jak je to s tím jestli nejsou zabarvené i žárovky a to mi nebyli schopní říct. Je mi tudíž divné, že to prodávají se změnou barvy, ale zároveň přiznávají, že záleží jaký jsou žárovky a že to pak nemusí na 100% fungovat a i když je deska přizpůsobená dané barvě výsledek může být různý. Proto jsem se ptal zda někdo neví jaký jsou originál žárovky u tohoto auta a nebo zda nemá někdo přímo zkušenost s tímto výrobkem. Citovat
shark734 Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Na 307 su na 100% oranzove LEDky, takze ich budes muset vymenit...nieje to nemozne, len musis vedet co robis. Myslim, ze na budikoch ich je 8ks dokopy Citovat
wojtěch Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 jak piše shark.. pokud chceš jenom změnu podsvícení tak stačí přepájet ledky... a budeš mít barvu jakou chceš..... Citovat
musak.p Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 Mám právě v úmyslu změnit i barvu podkladu na bílou a doufal jsem, že se výměně ledek vyhnu, i když jsem věděl, že mě to asi stejně nemine Citovat
wojtěch Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 někdo to řeší jenom že si vytisknout na papír šablonu vystřihne a vlepí na staré...... Citovat
musak.p Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 Jo o šabloně jsem taky uvažoval, jen by to chtělo předlohu, protože trefit přesnou polohu číslic aby se to dobře prosvítilo asi nebude úplně snadné a taky to chce dobrý materiál aby se číslice vůbec prosvítili. Původně jsem chtěl koupit bílou desku s modrým podsvícením, ale vzhledem k tomu, že bych musel skoro určitě vyměnit i ledky, jinak by byla asi výsledná míchanice barev do zelena, jsem se nakonec rozhodl pro červené podsvícení, které by nemělo v kombinaci s oranžovou snad dělat problémy :-) Citovat
musak.p Odesláno 2. listopad 2013 Autor Odesláno 2. listopad 2013 Tak šablonu jsem objednal a namontoval tak přidávám fotky jak to vypadá v reálu, kdyby chtěl někdo něco podobného Nakonec jsem zvolil červené podsvícení protože jsem nechtěl přepájet ledky. Výsledek barvy jen o trochu jiný než originál. Jediné překvapení, které mě čekalo po rozbalení šablony bylo, že písmo je červené a né černé jak jsem původně předpokládal a jak to i vypadá z obrázku firmy, ale celkový výsledek si myslím není špatný a montáž jednoduchá Citovat
Moral3z Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 jo ajo..myslel jsem, že jsou jiné, kvůli tomu číslu.. Citovat
musak.p Odesláno 3. listopad 2013 Autor Odesláno 3. listopad 2013 Číslo 307 je dodělané dodatečně už mnou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.