petokat Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 to si mal zapnute parkovačky? :-) Citovat
petokat Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 a mimochodom pozeral som sa na to svetlo. A to keď chceš vybrať šošovku tak sa asi musí rozobrať cele svetlo. :-( Citovat
PavelP123456 Odesláno 8. prosinec 2015 Autor Odesláno 8. prosinec 2015 Žádný parkovačky ale Potkávací světla proto hledám radu co stím dělat . Citovat
gaj1182 Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Ahoj Riesil som tiez problem so svetlami, svietili ako cajove sviecky. Parabola zadymena a sosovka podobne - z predu biela. Rozhodol som sa pre uplnu demontaz svetiel z auta a vycistenie. Stretavacky maju parabolu a sosovku zaskrutkovanu troma skrutkami. Potom sa da volne otacat vo svetle. Von to nejde ale uz si to vies otocit ako chces. Pozor na nejake gumene podlozky, co su medzi parabolou a ramcekom, kde je to cele nakrutene. Mne spadli do vnutra, zabil som pol hodiny, kym som to dostal von. Cez ten otvor v parabole som vycistil parabolu a sosovku z vnutornej strany. Potom som cistil vonkajsiu sosovku - uzky 30cm pasik handry, nejakym zazracnym sposobom som to doslat pred sosovku a potahovanim som to vycistil. Sosovku som cistil cleanom na okna, parabolu len na sucho handrickou z mikrovlakna. cistil som to handrickou natocenou na tvrdom drote. Po vycisteni som este vycistil vonkajsi plast svetla supravou C.... (nejdem robit reklamu). Fotil som svietivost pred vycistenim a po kazdom kroku cistenia, teraj je to balada ist v noci, ako s novymi svetlami. Kedze som to chcel mat potvrdene, ze to lepsie svieti, tak som to fotil na rovnakom mieste na rovnakom manualnom nastaveni fotaku. Histogram fotiek sa po vycisteni viditelne posunul ku vyzsej svietivosti. Co sa tyka svetla z vnutornej strany, to som mal ciste, takze som to nemusil cistit. Tu naozaj pomoze iba vyplach, alebo rozobrat (nemam predstavu ako, mozno fakt ten strom ) Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 pavelp123 : no tak to je docela hustý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.