Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jak staré auto se vyplatí mít havarijně pojištěné. Za svou 407 r.v.2005 platím ročně 8000Kč pojištění (pov+hav). Jsem u ČPP. Jak to máte Vy a máte takové vozidlo havarijně pojištěné?

Odesláno
Chtěl bych se zeptat jak staré auto se vyplatí mít havarijně pojištěné. Za svou 407 r.v.2005 platím ročně 8000Kč pojištění (pov+hav). Jsem u ČPP. Jak to máte Vy a máte takové vozidlo havarijně pojištěné?

No to je raketa 8tis/rok. Jakou máš spoluúčast? Obsah 2.0HDi?Napiš mi sms nebo do SZ tvoje rodné číslo, PSČ bydliště, já ti to zkalkuluju.

Karel 606 440011

Odesláno

8000KC je vela??

Neviem ako sa to rata u vas, ale u mna, sa cena vyratavala z povodnej ceny auta t.j. 29000eur a poistka vychadza cca 1050eur, po zlave 75percent (aj cez znamu a bonusi) platim cca 320eur... Spoluucast je standard 5%...

Odesláno

Vätšina pojišťoven auto nad 10 let ani nepojistí, záleži samozřejmě i od typu vozu. Já jsem havarijko uzavřel přes tuhle stránku. Můžeš si tam naházet údaje a vyskočí ti nabídky dostupné na trhu. Porovnej ceny a zváž jestli se ti to vyplatí v poměru k ceně auta. Ja platím kolem 4.000kč na 77kW.

Odesláno

Záleží na jakou částku je to auto pojištěné. Já mám na 130000Kč, je to automat v plné výbavě, kůže + 20000Kč přední sklo, spoluúčast 5%. Cena auta se dnes asi pohybuje kolem 120000Kč.

Odesláno

r.v. 2004, 100 kw, kooperativa ročně 10tis pojištěno na 120 tis. Nyní nehoda s prasetem a pojišťovna se cuká, v pugeotu mi řekli totalka. A to mám trošku odřený a vyhozený nárazník, prasklou mřížku a utržené z plastu oba xenony.

Odesláno

proč se cuká? není o čem... odvez to do smluvního servisu případně, to je skoro každá autorizovaná, některé i neautotizované a o nic se nestaráš, oni si vše vykomunikují s pojišťovnou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...