JanF406 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Ahojte. Mám P406 2,1 TD 80kW a v poslednom čase mám problém s voľnobehom. Ak dam dolu nohu s plynu, motor zhasne. Nerobí to stále ,ale čoraz častejšie. Bol som v dvoch malých autoservisoch, ale nevedeli si dať rady. Motor naštartuje bez problémov aj chvíľu pekne beží a potom sa začne zadrhávať a padajú mu otáčky, že má problém udržať sa v chode. Občas sa stáva aj to ,že plynový pedál tlačím akokeby naprázdno a motor na pedál nereaguje. Diagnostika nič neukázala, palivový filter vymenený a na dne nádobky filtra sa nachádzali kovové piliny. Čerpadlo je Lucas Epic, hlavné relé motora je vymenené za nové. Diagnostika nič neukazovala. Niekoľko mesiacov naspäť som mával dosť horúci kľúčik , keď som ho vytiahol zo zapaľovania, ale to možno s tým nesúvisí. Neviete niekto poradiť, čo by to mohlo byť? prípadne kontakt na dobrého mechanika? Citovat
JanF406 Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 Fuuha nikto nič? Žiadny nápad? Ani ten kontakt na šikovného mechanika? :( Citovat
Kobra 72 Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Řeším něco podobného. Sice na benzínu, ale to je asi jedno. Nezkoušel jsi vyměnit krokový motůrek volnoběhu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.