Fruktis Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 O víkendu se udělalo pěkně, tak jsem zjišťoval, kde se co pochroumalo a kudy unikájí splodiny z výfuku. Unikají z příruby co je na motoru. Viz obrázek. A tak mám pár otázek. 1) Je to opravdu ono? Trubky jsou očazený jen ze zhora, dole je čistá, teda spíš jen rezavá, po sazích ani vidu. 2) Co vše se musí ještě sundat předtím než se bude moci dát dostat ke všem šroubům co tam přírubu drží? Napočítal jsem jich osm. 3) může mi někdo ověřit že jsem si dohladal správný díl 0349N0? 4) Když jsem odstrojoval věci co bránily v přístupu, tak při sundavaní přeplňování - dávkovače vzduchu (snad jsem to správně pojmenoval) byla jedna z hadic která vedou z té krabičky, do truby ohnutá. Viz obrázek. Motor už nesyčí, ale nebude to mít do budoucna vliv na životnost té trubky? 5) Pod tím dávkovačem je nějaký gumový držák (foto), a ten je roztržen, ale nepovedlo se mi dohledat náhradní díl. Nebyl by někdo laskavý a nezkusil by mi ho dohledat? Citovat
Fruktis Odesláno 1. říjen 2013 Autor Odesláno 1. říjen 2013 A zničený gumový držák (?) Díky za rady. [upravil dne 1/10/13 08:15 od Fruktis] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.