mxmen Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 nemáš skočený rozvody ? co žhavičky jsou ok ? Citovat
111triko Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 to nevim jestli je nemam skočeny řemen vypada dobře letos sem ho měnil...no stim žhavenim nevim přestala mi svitit kontrolka..ale myslim že žhavi včera to normalně jezdilo..normalně sem to zhasnul dnes nemužu nastartovat zkoušel sem i druhou nabitou baterku a nic.... Citovat
111triko Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 ale ta kontrolka žhaveni mě taky nejede od včerjška ale myslim si že to tim nebude je celkem teplo z vyfuku jde bili kouř..před rokem podobnej problem měnil sme vstřikovaci čerpadlo tedy i nove rozvody měnil sem samozřejmě jenom řemen jenže minule to stracelo i vykon a zdechalo při jizdě dneska to ani nenaskoči Citovat
mxmen Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 i když je teplo je potřeba nažhavit, zkus to napřímo od baterky na žhaviče Citovat
111triko Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 mě přijde že čerpadlo nevstřikuje naftu ok zkusim to..je mi divny tne byli kouř a že to ani neškytne je pravda že sem pujčil auto bratrovy a ten chtěl ušetřit a natankoval tam bionaftu...ale nemyslim si že by to mohlo byt tim znam plno lidi co jezdi i na olej..no je zajimavy že celi den i po bratrovym chybnym natankovanim auto jezdilo. jdu to nažhavit Citovat
111triko Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 nažhavil sem a nic?acho čim to muže ještě byt? Citovat
saomik Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 ja mam stejny problem vymenil jsem olej ,naftovej filtr , a motor jen toci a nenaskoci Citovat
saomik Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Tak jsem to vyresil striknul jsem hilfe start a motor naskocil ted bezi bez problemu (vcem byla zavada nevim delal jsem to mnohokrat min 2x do roka menim olej i naftovej filtr ) chci jeste pred zimou zkontrolovat vstriky mam neblahe tuseni jelikoz mam sistem siemens [Edited on 2/11/13 15:09 by saomik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.