Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

starter motorem toči ale motor nenaskoči

Recommended Posts

Odesláno

to nevim jestli je nemam skočeny řemen vypada dobře letos sem ho měnil...no stim žhavenim nevim přestala mi svitit kontrolka..ale myslim že žhavi včera to normalně jezdilo..normalně sem to zhasnul dnes nemužu nastartovat zkoušel sem i druhou nabitou baterku a nic....

Odesláno

ale ta kontrolka žhaveni mě taky nejede od včerjška ale myslim si že to tim nebude je celkem teplo z vyfuku jde bili kouř..před rokem podobnej problem měnil sme vstřikovaci čerpadlo tedy i nove rozvody měnil sem samozřejmě jenom řemen jenže minule to stracelo i vykon a zdechalo při jizdě dneska to ani nenaskoči

Odesláno

mě přijde že čerpadlo nevstřikuje naftu ok zkusim to..je mi divny tne byli kouř a že to ani neškytne je pravda že sem pujčil auto bratrovy a ten chtěl ušetřit a natankoval tam bionaftu...ale nemyslim si že by to mohlo byt tim znam plno lidi co jezdi i na olej..no je zajimavy že celi den i po bratrovym chybnym natankovanim auto jezdilo. jdu to nažhavit

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem to vyresil :) striknul jsem hilfe start a motor naskocil ted bezi bez problemu (vcem byla zavada nevim :( delal jsem to mnohokrat min 2x do roka menim olej i naftovej filtr ) chci jeste pred zimou zkontrolovat vstriky mam neblahe tuseni jelikoz mam sistem siemens

[Edited on 2/11/13 15:09 by saomik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...