Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.po pádu do nočníku :) nesvítí display na nokii 3120c.Mobil jede akorát display je díky tomu,že nesvítí špatně čitelný.Teď jsem to rozdělal do mrtě a voda nikde není.Bude vadný display,nebo je možnost jiné vady?Display se dá sehnat za 130 kč,takže to by nebyl zase až takový problém.Jo a ještě je to tam jen nasunuté ten konektor toho displaye?Nechci za to moc tahat,abych něco neurval.

Odesláno

sorry za :xvul ja jednou utopil N3310 v zahradním jezírku,hned jsem ji rozdělal vysušil a výsledek byl,že mi fungoval,ale nesvítil display... pak jsem ho nechal rozdělat maníkovy který se tomu víc rozuměl jako ja a vyčistil základní desku-pak svítil i display ale telefon žral baterku jak ruský tank a následně šla Nokie do světa

Odesláno

Ještě bych se zeptal,jak je podsvěcována klávesnice u té 3120c?Jede to z podsvícení displaye a ten čirý plast pod klávesnicí funguje jako světlovod,nebo je klávesnice podsvěcována zvlášť,nezávisle na displayi?Protože klávesnice taky nesvítí a teď jsem rozdělal starou 6610 a tam jsou na klávesnici diody zvlášť.U té 3120 jsem je neviděl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...