lape Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Zdravím.po pádu do nočníku nesvítí display na nokii 3120c.Mobil jede akorát display je díky tomu,že nesvítí špatně čitelný.Teď jsem to rozdělal do mrtě a voda nikde není.Bude vadný display,nebo je možnost jiné vady?Display se dá sehnat za 130 kč,takže to by nebyl zase až takový problém.Jo a ještě je to tam jen nasunuté ten konektor toho displaye?Nechci za to moc tahat,abych něco neurval. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 sorry za ja jednou utopil N3310 v zahradním jezírku,hned jsem ji rozdělal vysušil a výsledek byl,že mi fungoval,ale nesvítil display... pak jsem ho nechal rozdělat maníkovy který se tomu víc rozuměl jako ja a vyčistil základní desku-pak svítil i display ale telefon žral baterku jak ruský tank a následně šla Nokie do světa Citovat
lape Odesláno 28. září 2013 Autor Odesláno 28. září 2013 No možná to taky tak dopadne.Můj mobil to není.Je to ségry,takže mě to až tak netrápí Citovat
lape Odesláno 29. září 2013 Autor Odesláno 29. září 2013 Ještě bych se zeptal,jak je podsvěcována klávesnice u té 3120c?Jede to z podsvícení displaye a ten čirý plast pod klávesnicí funguje jako světlovod,nebo je klávesnice podsvěcována zvlášť,nezávisle na displayi?Protože klávesnice taky nesvítí a teď jsem rozdělal starou 6610 a tam jsou na klávesnici diody zvlášť.U té 3120 jsem je neviděl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.