Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 106 1.0 (1999) přestane fungovat plyn

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém auto chytá v pořádku ,ale po nájezdu cca. 5km při rychlosti 90km/h na 5.převodový stupeň přestane dávat palivo. (prostě nefunguje plyn) rozsvítí se všechny kontrolky červeně a ručička rychloměru zůstane na místě (v pozici 90km/h) dokud nezastavím a nevytáhnu kliček ze zapalovaní. Potom normálně nastartuji. A jedu zase dál ....problém se opakuje klidně i 4x za cestu. Jednou, když to bylo za cestu po 4té jsem už nenastartoval (nešlo slyšet ani zahučení čerpadla při startování) ,tak mě odtáhli a u domu to zase chytlo!

Diagnostika vyplivla chybný snímač otáček, ten byl vyměněn ujel jsem od servisu 3 km a udělalo to znovu. (snímač vyřešil maximálně tak problém ,když mi to zdechalo studené na volnoběh)

Nemáte někdo zkušenosti co je to za problém a co vyměnit?

Auto je prostě nespolehlivé ,můžu za cestu klidně 5krát zastavovat u krajnice a startovat. Pokud nastartuji. :)

předem díky za odpovědi

Odesláno

Napadá mě kouknout na velký relé co je schovaný pod ŘJ. motoru. To obsluhuje i čerpadlo a jde přes něj i šťáva na snímač rychlosti - takže to může dělat ten bordel s budíkem.

[upravil dne 28.9.2013 19:14 od JimBeem]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...