nokiov Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Ahojte všem. Potřeboval bych poradit v jedné věci. Teď před chvilkou jsem vyzvedl auto ze servisu po výměně ložiska v předním kole. Po ujetí pár metrů mě při brždění začal vracet brzdovej pedál jako na sněhu když se kloužu a při jízdě mi samovolně začalo i přidávat plyn pocukává. Může to mít nějaký vliv ta výměna ložiska na toto chování auta?? (nějaká čidla?) AUTO BYLO PŘEDTÍM ÚPLNĚ V POHODĚ.prosím poraďtě ať mám zítra nějaké argumenty:bacha ..nebo jestli to dám dohromady sám:myslim Citovat
Dančák Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Tak to snad okamžitě vrať do servisu a řekni jim co to teď dělá ne? Ale zkušební jízdu si měl udělat ještě před zaplacením.....mohli třeba zničit čidlo abs nebo někde asi udělali chybu, vrať to a nevrtej se v tom, pokud to před tím nedělalo Citovat
nokiov Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 já bych to vrátil hned jenže končili v 5 a auto mi dali na pátou před zavíračkou.takže bych se už nestihl vrátit. začlo mi to po cestě domu.musim tam s tim zítra zajet.jedná se mi o radu s jakou bych tam zítra šel.aby mě neposlali dopr... a ještě jim nazacvakal další prohlídku. a toto chování může způsobovat nějaké čidlo na kole? Citovat
Dančák Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Řekni jim co ti začlo dělat, projeď to s nima ať vidí co to dělá a potom ať ti to prohlídnou, to jako zabírání abs mohli třeba poškodit kroužek abs na poloose a teď to kvůli tomu třeba blbne, stav se tam a uvidíš Citovat
nokiov Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 ok díky. jiná čidla či nějaký senzory na kole nejsou?které by toto chování auta mohli způsobovat, které by mohli tou výměnou podělat? Citovat
Dančák Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Ke kolu (do těhlice kterou sundávali) vede hlavně čidlo abs a pak jen snímač opotřebení desek, to by ale pouze rozsvítilo kontrolku nic víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.