Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všem. Potřeboval bych poradit v jedné věci. Teď před chvilkou jsem vyzvedl auto ze servisu po výměně ložiska v předním kole. Po ujetí pár metrů mě při brždění začal vracet brzdovej pedál jako na sněhu když se kloužu a při jízdě mi samovolně začalo i přidávat plyn pocukává. Může to mít nějaký vliv ta výměna ložiska na toto chování auta?? (nějaká čidla?) AUTO BYLO PŘEDTÍM ÚPLNĚ V POHODĚ.prosím poraďtě ať mám zítra nějaké argumenty:bacha ..nebo jestli to dám dohromady sám:myslim

Odesláno

Tak to snad okamžitě vrať do servisu a řekni jim co to teď dělá ne? Ale zkušební jízdu si měl udělat ještě před zaplacením.....mohli třeba zničit čidlo abs nebo někde asi udělali chybu, vrať to a nevrtej se v tom, pokud to před tím nedělalo

Odesláno

já bych to vrátil hned jenže končili v 5 a auto mi dali na pátou před zavíračkou.takže bych se už nestihl vrátit. začlo mi to po cestě domu.musim tam s tim zítra zajet.jedná se mi o radu s jakou bych tam zítra šel.aby mě neposlali dopr... a ještě jim nazacvakal další prohlídku. a toto chování může způsobovat nějaké čidlo na kole?

Odesláno

Řekni jim co ti začlo dělat, projeď to s nima ať vidí co to dělá a potom ať ti to prohlídnou, to jako zabírání abs mohli třeba poškodit kroužek abs na poloose a teď to kvůli tomu třeba blbne, stav se tam a uvidíš

Odesláno

ok díky. jiná čidla či nějaký senzory na kole nejsou?které by toto chování auta mohli způsobovat, které by mohli tou výměnou podělat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...