Voraz Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Čau nemáte někdo nějaké informace ohledně tohohle auta http://auto.bazos.cz/inzerat/27326308/Prodam-peugeot-206-20-HDI-JEN-DNES.php dostal jsem ho nabídkou na výměnu za mojí 106 S16 tak bych rád věděl co je to zač ještě dříve než bych to viděl na vlastní oči jestli se o to mám vůbec zajímat. díky Citovat
čakom Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 106 S16 za takouvou obludu? to nemyslíš važne Citovat
Voraz Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 neříkám že to beru jenom se ptám jestli to auto někdo nezná, obludný to je ale pokud k tomu přidá 20000 tak by se s tím dalo něco udělat Citovat
bajza206 SW Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Co dodat auto prakticky nemá nárazníky masku dveře a a na kastli jsou nabastlený prahy tak otázka co je z toho dobrýho? A dost se divim že to nemá STK:aut jako celek je to teda pěknej hnus Citovat
Voraz Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 jen jsem se ptal jestli někdo zná toto auto,protože kdyby bylo po motorový stránce naprosto OK tak by se o tom dalo nejakým způsobem přemýšlet možná? Citovat
venomcz Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 pokud by ti dal takový doplatek , tak bych to řešil jiným předním nárazníkem ten je hrozný a hlavně celé opravit a přestříkat . Tota barva je vyblutá . Zvolil bych plasti dip , ten ti nebude stékat a nastříká to i amatér a za docela pěkný peníz . Pokud to bude provozu schopné a hlavně v dobré kondici po motorové stránce tak bych možná do toho i šel .. STK se dá udělat jednoduše. Teď jsem si taky nechal dělat na auto STK a jde to i bez toho aby to auto viděli Citovat
Voraz Odesláno 27. září 2013 Autor Odesláno 27. září 2013 s STK by problém nebyl, ale potom co mi napsal že je ochoten dát 2000 na tu STK jsem to okamžitě zamítnul bez rozmýšlení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.